Neler Yeni

Yardım Laptop ssd değişimi hakkında

YazılımKafa

80+ Gold
Ya bide bunlar var. Altyapı hazır siteye kurulmuyor. Manyak millet ya herkes yarım akıllı arkadaş. Mevzu senin internetin değil genel olarak ülkeye yorum yaptım. Bütün teknolojik gelişmelere geç ulaştığımız için alışma süreci yine aynı şekilde uzun sürüyor. Üstüne güzel milletimizin güzel zekası. Neyse hocam iyi forumlar dilerim...
Knk tamamen sitenin suçu. Madem kurmaya izin vermeyecekler niye altyapıya izin verdiler? Kurmaya izin vermemek de ne demek? Hayatımda bu kadar saçma çok az şey gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları biliyorumda sırf dosya transferi için 600₺ vermek istemiyorum. Zaten çok masrafım oldu. Ssd yi de 6300₺ ye aldım. Bir daha bir şey alırsam ram alırım. Başka şeye para vermek istemiyorum

YazılımKafa

80+ Gold
Güzel değerler kral. Umarım ülkemizde fiber altyapı için hibe veya proje başlatırlar herkes Gbps internete erişir.
Taktiği buldum bu arada. Aile evinde da tt altyapısında kablonet kullanıyorum. Kablonet sağolsun nitro indirme varmış . Normalde 100 mbps ama altyapı 1000 mbps. Zaten finalden sonra oraya gidicem. Gittiğimde bir günlük nitro indir alıcam. İndirme hızı 500 mbps oluyor. 60₺ bu sorunu çözmüş olucam . Her firma da olması lazım bu nitro indirme mevzusunun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,069
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom