LAPTOP SSD TAKMA VE FORMAT

emar_mr

80+
Reaksiyon skoru
4
Lenovo marka laptop um var alalı 3 yıl oldu ve ssd takılı değil bu yüzden yavaş bi bilgisayar dvd yuvasını iptal edip aparat ile ssd takmayı düşünüyorum fakat windows u ssd ye kurmak istiyorum. Windows sürümüm anakarta gömülü olduğu için pc ye format atıp window is u ssd ye kursam ürün anahtarını kendisi okur mu? Veya ben windows sürüm anahtarımı öğrenip format attıktan sonra girsem kabul eder mi? sonuçta laptop için bi anahtar ve analarta gömülü belki 2. Bi bilgisayar olarak görebilir ssd yi lütfen yardım. (Klonlama yapmak isterdim fakat hdd nin 500gb civarı dolu ve alacağım ssd 240gb malesef klonlama yapamam)

SSD ile HDD yerini değiştir. SSD direk anakarta bağlansın daha sağlıklı olur öyle yapmıştır

Anakarta bağlı olan HDD'yi çıkartıp SSD takın. CD yuvasına bir aparat alarak HDD'yi takın. Windows Key'iniz anakarta gömülü hiç bir sorun çıkmayacaktır.

Anakarta bağlı olan HDD'yi çıkartıp SSD takın. CD yuvasına bir aparat alarak HDD'yi takın. Windows Key'iniz anakarta gömülü hiç bir sorun çıkmayacaktır.
windows um hdd de kurulu peki ssd ye flash bellekten windows kurdum diyelim ssd dekini kullanıcam o zaman hdd deki windows ne olucak ?

Geri