Neler Yeni

Öneri Laptop Tavsiyesi 3500 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Merhaba Arkadaşlar 3500 tl ye kadar bütçemiz var, arkadaşıma laptop alacağız kriterlerimiz gündeklik işlerin altından rahatça kalkabileceğimiz, full hd ekranı olan ve güncel oyunları en azından "low"ayarlarda oynatabilecek bir laptop. laptopta sistem bizim için daha önemli o yüzden özellikleri iyi olan ve üzerinde 4 gb ram bulunN bir laptop olacaksa muhakkak ileride 4 daha ekleyebileceğimiz bir anakartı olsun, eğer ekran full hd değilsede sisteme bakıyoruz dediğim gibi arkadaslar .Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekranı full hd değilse normal laptop çözünürlüğüde olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Full hd al o paraya aşağısına kesinlikle düşme.O fiayata en iyisi:
Çok güzel öneri teşekkür ederim peki bu linux işletim sistemine windows a geçirmek zormu daha onca çok windows kurdum ama linux dan yapmamıştı
Full hd al o paraya aşağısına kesinlikle düşme.O fiayata en iyisi:
Çok güzel öneri teşekkür ederim, peki linux işletim sistemini nasıl windowsa geçireceğim, daha önce çok windows kurdum ama linux dan hiç geçirmemiştim.

ventioNN

80+ Platinum
Çok güzel öneri teşekkür ederim peki bu linux işletim sistemine windows a geçirmek zormu daha onca çok windows kurdum ama linux dan yapmamıştı

Çok güzel öneri teşekkür ederim, peki linux işletim sistemini nasıl windowsa geçireceğim, daha önce çok windows kurdum ama linux dan hiç geçirmemiştim.
8GB Flash ve internetten 10TL'ye alacağın key ile gayet basit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Merhaba Arkadaşlar 3500 TL ye kadar bütçemiz var, arkadaşıma laptop alacağız kriterlerimiz gündeklik işlerin altından rahatça kalkabileceğimiz, full hd ekranı olan ve güncel oyunları en azından "low"ayarlarda oynatabilecek bir laptop. laptopta sistem bizim için daha önemli o yüzden özellikleri iyi olan ve üzerinde 4 gb RAM bulunN bir laptop olacaksa muhakkak ileride 4 daha ekleyebileceğimiz bir anakartı olsun, eğer ekran full hd değilsede sisteme bakıyoruz dediğim gibi arkadaslar .Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekranı full hd değilse normal laptop çözünürlüğüde olabilir.
Vatan bilgisayarda 3600 e asus laptop var peşin fiyata taksit var bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Ka
Linkini atabilirmisiniz rica etsem
Kanka lan belki inanmican ama tükenmiş

Linkini atabilirmisiniz rica etsem
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-x543ua-core-i3-6100u-2-3ghz-4gb-256gb-ssd-15-6-int-w10.html belki bu isini görür

Bak bunlar iki gun öncesine ait abi cabuk bitiyo stoklar elini cabuk tut dolar 7 yi aştı şimdiki 3000 tl laptop olur sana 4500 Screenshot_20200509-163813_Gallery.jpg

Top Bottom