Neler Yeni

Acer Aspire A315-34 Kullanıcı İncelemesi

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
okr

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
benim sistem kaç para yapar ki
Net bir şey söyleyemem ancak parçalar özenle ve kaliteli seçilmiş. Hiç kullanılmamış fiyatlarının hesaplamasını yaparak %20 fiyat indirimi uygulayabilirsiniz.

Örneğin, parçaların hepsi 10.000 TL ediyorsa 8.000 TL'den satışa sunabilirsiniz.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Ben de aldım olurda masaüstü kasam sorun yaşarsa diye ayrıca yedeklik bilgisayar ihtiyacım mevcuttu işe girdiğim için. Televizyona bağlamalık pratik cihaz olmasını istiyordum ikinci el eski nesil dizüstüler bile 2'nin altında değil. Baya ince ve full hd olması fiyatına göre gayet iyi celeron olduğuna bakmayın ben de performansını iyi beklemiyordum çok rahat günlük işleri video izleme internette gezmeyi yapıyor 4 olan ram ilerde 8 yapmayı planlıyorum ben tasarımını çok beğendim fiyatına göre malzeme kalitesi de güzel. Paneli TN ve çok canlı değil ama ben çok güzel buldum sadece ekran daha büyük olabilirdi sanki acer yazısının olduğu bölüm biraz büyük yapılmış daha büyük panel kullanılabilirdi.
Artılar
Fiyatına göre ürün malzeme kalitesi
Full HD panel
Klavye ergonomik
Beklentinin üstünde performans
Günlük işler için F/P dizüstü
Ekran kısmı hariç tasarımı güzel
M.2 SSD
Eksiler
Hoparlörü çok iyi değil
Panel boyutu daha iyi olabilirdi 15.6 inc ama laptop ekran panel hariç kısmı kısılmış gibi
TN panel kimine cansız gelebilir ama ben tam tersine beğendim hatta eskiden asus gaming dizüstü cihazım vardı onda ki TN panel abartmıyorum daha cansızdı.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Cihazı yakın zamanda satın aldım. 3500 TL bandındaki cihazları çok araştırdım ve bu modele karar kıldım. İyi ki öyle yapmışım.

Cihaz gerçekten çok sessiz. Kulağınızı cihaza yasladığınızda hafiften bir fan sesi duyacaksınız.

Cihaz gerçekten çok şık bir yapıya sahip. Bilgisayardan anlamayan birisi bu Laptop'u gerçekten iyi bir şey sanacak.

Cihazda NVMe M.2 SSD mevcut. Celeron işlemci olmasına rağmen gerçekten hızlı çalışıyor.

Bazı arkadaşlarım Celeron işlemciyle yazı yazarken bile kasar diye yorumlarını belirtmişlerdi. Yazılım kurulumu + dosya indirmek + müzik + YouTube + C# + çeşitli dosyaları düzenleme + filmi aynı anda açabildim ve kasma oluşmadı.

Genel anlamda 4 GB RAM yeterli oluyor arkadaşlar. Google Chrome fazla RAM yemesine karşın 13 sekmede rahatça dolaşabildim. 14'ten sonra biraz takılmaya başladı.

Cihazın ekranı Full HD ancak kalitesi biraz düşük diyebilirim. Muhtemelen TN panel kullanılmış. 1080p olduğu için TN panel olmasına göz yumdum.

Klavye oldukça sade ve kullanışlı. Kaliteyi hissedebiliyorsunuz.

Neticede 2.8 GHz çift çekirdek işlemci ancak birçok işin üstesinden gelebiliyor. Masaüstü bilgisayarımda i3 3220 işlemci vardı. 2 çekirdek 4 izlek kendileri. 3.3 GHz frekansında kullanıyordum. Şaşırtıcı bir şekilde Laptop daha hızlı geldi bana.

Windows 10 Home kurdum. Pro'ya gerek yok. Rahatça kaldırıyor Windows'u. Bazı arkadaşlarım Windows'ta çok kasar, hiçbir işlem yapamazsın demişlerdi. :)

Bu fiyata güncel kurda düzgün bir tablet bile bulunamıyorken bilgisayar almak en mantıklısı dostlar. Eğer almak gibi düşünceniz varsa hiç düşünmeden alın derim. Ben sizin yerinize fazlasıyla düşündüm.

Sonuç olarak kesinlikle basit işlerin üstesinden gelebilecek hatta basit oyunları oynatabilecek bir cihaz. Celeron işlemciye önyargılı olmayın. :)

Laptop'un fotoğraflarını paylaşıyorum.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
1 ay önce nerdeyse hiç kullanılmamış lenovo ideaped 330 sattim 3350tlye

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Matepade Linux kurup + klavye daha iyi olabilirdi fakat güzel inceleme, eline sağlık.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Linux kurup oynayabilirsin sanırım, Linux desteği vardı riotun. Ubuntu kurarsın vsvs.
Okul için mantıklı olurmu diye düşünüyorum Windows lazım rysen 7 veya 5 6.nesil ucislemci ne zaman gelcek bilgin varmı laptoplara

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Okul için mantıklı olurmu diye düşünüyorum Windows lazım rysen 7 veya 5 6.nesil ucislemci ne zaman gelcek bilgin varmı laptoplara
ryzen 5. ve 6. nesil zaten var laptoplarda şuan. Ama apu bir sistem görmedim şu ana kadar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ben de aldım olurda masaüstü kasam sorun yaşarsa diye ayrıca yedeklik bilgisayar ihtiyacım mevcuttu işe girdiğim için. Televizyona bağlamalık pratik cihaz olmasını istiyordum ikinci el eski nesil dizüstüler bile 2'nin altında değil. Baya ince ve full hd olması fiyatına göre gayet iyi celeron olduğuna bakmayın ben de performansını iyi beklemiyordum çok rahat günlük işleri video izleme internette gezmeyi yapıyor 4 olan ram ilerde 8 yapmayı planlıyorum ben tasarımını çok beğendim fiyatına göre malzeme kalitesi de güzel. Paneli TN ve çok canlı değil ama ben çok güzel buldum sadece ekran daha büyük olabilirdi sanki acer yazısının olduğu bölüm biraz büyük yapılmış daha büyük panel kullanılabilirdi.
Artılar
Fiyatına göre ürün malzeme kalitesi
Full HD panel
Klavye ergonomik
Beklentinin üstünde performans
Günlük işler için F/P dizüstü
Ekran kısmı hariç tasarımı güzel
M.2 SSD
Eksiler
Hoparlörü çok iyi değil
Panel boyutu daha iyi olabilirdi 15.6 inc ama laptop ekran panel hariç kısmı kısılmış gibi
TN panel kimine cansız gelebilir ama ben tam tersine beğendim hatta eskiden asus gaming dizüstü cihazım vardı onda ki TN panel abartmıyorum daha cansızdı.
Bu bütçe aralığında panelin büyük bir önemi yok bana kalırsa.

Top Bottom