trde yok. aliexpresste var ama orası da orijinal mi belli değilbunu Türkiyede alabileceğim bir yer veya Türkiyeden buna benzer bir ürün var mı?
trde yok. aliexpresste var ama orası da orijinal mi belli değilbunu Türkiyede alabileceğim bir yer veya Türkiyeden buna benzer bir ürün var mı?
başka bir çözüm öneriniz var mı?trde yok. aliexpresste var ama orası da orijinal mi belli değil
Var. İncehesap ve bir firma satıyor. İsmini unuttum diğerinintrde yok. aliexpresste var ama orası da orijinal mi belli değil
malesef pump out u engelleyen bi bu var bildiğimbaşka bir çözüm öneriniz var mı?
çünkü o kadar bekleyecek zamanım yok
Var. İncehesap ve bir firma satıyor. İsmini unuttum diğerinin
link atma şansınız var mı?Var. İncehesap ve bir firma satıyor. İsmini unuttum diğerinin
Şuan çalışıyorum. Gece unutmazsam atarım.link atma şansınız var mı?
pump aut olmasın diye thermal grizzly almıştım başka nasıl bir macun alabilirim bilmiyorum. Yurtdışından almaya pek sıcak bakmıyorum hem orjinal gelme durumu hemde gelme süresi biraz sıkıntılımalesef pump out u engelleyen bi bu var bildiğim
bilgisayar ilk geldiğinde sürülü olan termal macunlar nasıl pump aut yapmıyormalesef pump out u engelleyen bi bu var bildiğim