Laptop Termal Macun Önerisi

LynxE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
En uzun süre pumpout yapmadan giden macun hangisi alıp SERVİSTE GARANTİ KAPSAMINDA sürdürteceğim termal pad önermeyin.

MX6 ile Hydronaut arasında kaldım.

Thermalright heilos tek geçerim. Hiç termal macun bakmayın bile eğer pump out sıkıntınız varsa

O halde hydronout ama 6 aya pump out olacağını bilerek alın. Faz değişimli bir pad olmadıkça bazı işlemcilerde maalesef bu sıkıntı yaşanıyor. Cryofuze da deneyebilirsiniz, en katı formdaki termal macunlardan biridir.

O halde hydronout ama 6 aya pump out olacağını bilerek alın. Faz değişimli bir pad olmadıkça bazı işlemcilerde maalesef bu sıkıntı yaşanıyor. Cryofuze da deneyebilirsiniz, en katı formdaki termal macunlardan biridir.
Garantisi bitince termal padi kendim uygulayacağım fakat şuan mecbur termal macun arıyorum. Servisin sürdüğünden iyi olduğunu varsayarak hydronaut alıcam o zaman.

Mx6'in katı kıvamda olduğunu biliyorum.
Uygun şekilde uygularsanız sorun yaşayacağınızı sanmam

Garantisi bitince termal padi kendim uygulayacağım fakat şuan mecbur termal macun arıyorum. Servisin sürdüğünden iyi olduğunu varsayarak hydronaut alıcam o zaman.
Ben pump- out yaptığını bildiğim macunları yazayım, siz yine kendi kumarınızı oynayın hocam :D
- Mx-4
- Mx-6
- Kryonaut
- Hyronaut
- Cooler Master Mastergel Pro

Vizkositesi yüksek olduğu için bir ihtimal işinizi görebileceğini düşündüğüm macun da:

Cooler Master CryoFuze Violet.

Ben pump- out yaptığını bildiğim macunları yazayım, siz yine kendi kumarınızı oynayın hocam :D
- Mx-4
- Mx-6
- Kryonaut
- Hyronaut
- Cooler Master Mastergel Pro

Vizkositesi yüksek olduğu için bir ihtimal işinizi görebileceğini düşündüğüm macun da:

Cooler Master CryoFuze Violet.

pumpout yapmayan macun zaten yok ben en uzun gideni arıyorum.

Mx6 çoğu macuna gore diger konular hariç daha katı uzun ömürlü

Yüksek işlemcili cihazlarda uzun süredir
THERMAL GRIZZLY kullanıyoruz.
Sorun yaşamadık uzun vadede

Geri