Neler Yeni

Laptop üzerindeki lekeleri nasıl çıkartırım?

Freedoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus
Laptopu 3 yıldır kullanıyorum.Yüksek ihitmal terlemeden dolayı oluşmuştur ama bu lekeleri nasıl çıkarabilirim?
WhatsApp Görsel 2025-01-10 saat 17.50.34_ca0d8d5b.jpg

Son düzenleme:

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Laptopu 3 yıldır kullanıyorum.Yüksek ihitmal terlemen dolayı oluşmuştur ama bu lekeleri nasıl çıkarabilirim?Alıntıyı görüntüle
Hocam nasıl zarar vermeden çıkarabilirsiniz bilmiyorum ama eski laptopumda aseton kullanmıştım ve felaketle sonlanmıştı, çok güçlü olduğundan baya zarar verdi yüzeye. Cif denenebilir ama o da güçlü, dikkatli olmak lazım. Ne kullanırsanız kullanın ilk başta çok sert girişmeyin, yavaş ve dikkatli olun. Kolay gelsin.

Freedoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nasıl zarar vermeden çıkarabilirsiniz bilmiyorum ama eski laptopumda aseton kullanmıştım ve felaketle sonlanmıştı, çok güçlü olduğundan baya zarar verdi yüzeye. Cif denenebilir ama o da güçlü, dikkatli olmak lazım. Ne kullanırsanız kullanın ilk başta çok sert girişmeyin, yavaş ve dikkatli olun. Kolay gelsin.
Hocam kolonyağı ile yavaşça giriştimde pek etki etmedi.Cif ile girmeyi düşünüyorumda biraz çekiniyorum zarar gelir diye.Servise göndermekte istemiyorum uzun süre gelmiyor çünkü.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam kolonyağı ile yavaşça giriştimde pek etki etmedi.Cif ile girmeyi düşünüyorumda biraz çekiniyorum zarar gelir diye.Servise göndermekte istemiyorum uzun süre gelmiyor çünkü.
Hocam bence servise hiç yollama, Cif ile gireblirsin. Ben Cif ile girmiştim sorun olmamıştı pek, çok sert davranmadığın sürece kalıcı hasar bırakmaz diye düşünüyorum, dikkatli ol.

Freedoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence servise hiç yollama, Cif ile gireblirsin. Ben Cif ile girmiştim sorun olmamıştı pek, çok sert davranmadığın sürece kalıcı hasar bırakmaz diye düşünüyorum, dikkatli ol.
hocam sanki biraz çıkmış gibi oldu ama mendilde biraz siyahlık var.Kir veya boya olabilir emin değilim ama yarın tekrar deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,676
Üyeler
164,887
Son üye
cah7446
Top Bottom