Hocam nasıl zarar vermeden çıkarabilirsiniz bilmiyorum ama eski laptopumda aseton kullanmıştım ve felaketle sonlanmıştı, çok güçlü olduğundan baya zarar verdi yüzeye. Cif denenebilir ama o da güçlü, dikkatli olmak lazım. Ne kullanırsanız kullanın ilk başta çok sert girişmeyin, yavaş ve dikkatli olun. Kolay gelsin.Laptopu 3 yıldır kullanıyorum.Yüksek ihitmal terlemen dolayı oluşmuştur ama bu lekeleri nasıl çıkarabilirim?Alıntıyı görüntüle
Hocam kolonyağı ile yavaşça giriştimde pek etki etmedi.Cif ile girmeyi düşünüyorumda biraz çekiniyorum zarar gelir diye.Servise göndermekte istemiyorum uzun süre gelmiyor çünkü.Hocam nasıl zarar vermeden çıkarabilirsiniz bilmiyorum ama eski laptopumda aseton kullanmıştım ve felaketle sonlanmıştı, çok güçlü olduğundan baya zarar verdi yüzeye. Cif denenebilir ama o da güçlü, dikkatli olmak lazım. Ne kullanırsanız kullanın ilk başta çok sert girişmeyin, yavaş ve dikkatli olun. Kolay gelsin.
Hocam bence servise hiç yollama, Cif ile gireblirsin. Ben Cif ile girmiştim sorun olmamıştı pek, çok sert davranmadığın sürece kalıcı hasar bırakmaz diye düşünüyorum, dikkatli ol.Hocam kolonyağı ile yavaşça giriştimde pek etki etmedi.Cif ile girmeyi düşünüyorumda biraz çekiniyorum zarar gelir diye.Servise göndermekte istemiyorum uzun süre gelmiyor çünkü.
hocam sanki biraz çıkmış gibi oldu ama mendilde biraz siyahlık var.Kir veya boya olabilir emin değilim ama yarın tekrar deneyeceğim.Hocam bence servise hiç yollama, Cif ile gireblirsin. Ben Cif ile girmiştim sorun olmamıştı pek, çok sert davranmadığın sürece kalıcı hasar bırakmaz diye düşünüyorum, dikkatli ol.