laptop yapış yapış olur g.o şekerli içecekler sıkıntıbilgisayarı ters çevirdim direk sonra ters çevirip fan makinesiyle soğuk hava tuttum şu anlık bi sıkıntı yok gözüküyor(laptondan yazıyorum) herhangi bir şey yapayımmı
çalışsa bile uzun dönemde oksitlenme olur yüksek ihtimalleyarın sabah klavye çalışmaz ise vatanın kapısına doğru
hocam ben laptopa aynı şekilde kola dökmüştüm ve iyice kuruduktan sonra da kullanmaya devam ettim he touchpad ve klavye bozuktu zaten o yüzden o konuda bişey diyemem fakat sonrasında da uzun bi süre kullandımşekerli sıvılar genelde döküldükten sonra iyice kuruyunca etkisini gösteriyor, aynısı bana da oldu klavyeye kola döküldü ilk başta kuruladım bir şey olmadı sonraki gün komple çalışmayı kesti şuan kendisi aramızda değil
Sabah ben ne olur ne olmaz diye götürürümde eyer bir şey yapamayiz derlerse bakacam artik 40k verdim bosuna gitmesinhocam ben laptopa aynı şekilde kola dökmüştüm ve iyice kuruduktan sonra da kullanmaya devam ettim he touchpad ve klavye bozuktu zaten o yüzden o konuda bişey diyemem fakat sonrasında da uzun bi süre kullandım
tabii ki götürün bende olmadı diye sizde de olmayacak diye bir şey yok. kasko var dediniz direk laptopu değiştirebilirler çünkü bu tarz şeyler garanti dışı oluyorSabah ben ne olur ne olmaz diye götürürümde eyer bir şey yapamayiz derlerse bakacam artik 40k verdim bosuna gitmesin
babam elektrik mezunu ona sordum diyor ki iyice kurulanmadıysa klavye gibi basit devreler daha çalışmayabilirmiş @Chiziruhocam ben laptopa aynı şekilde kola dökmüştüm ve iyice kuruduktan sonra da kullanmaya devam ettim he touchpad ve klavye bozuktu zaten o yüzden o konuda bişey diyemem fakat sonrasında da uzun bi süre kullandım