Neler Yeni

Yardım Laptop üzerine fanta döküldü .D

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Ege
bilgisayarı ters çevirdim direk sonra ters çevirip fan makinesiyle soğuk hava tuttum şu anlık bi sıkıntı yok gözüküyor(laptondan yazıyorum) herhangi bir şey yapayımmı

marce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Marce
şekerli sıvılar genelde döküldükten sonra iyice kuruyunca etkisini gösteriyor, aynısı bana da oldu klavyeye kola döküldü ilk başta kuruladım bir şey olmadı sonraki gün komple çalışmayı kesti şuan kendisi aramızda değil

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Yiğit
bilgisayarı ters çevirdim direk sonra ters çevirip fan makinesiyle soğuk hava tuttum şu anlık bi sıkıntı yok gözüküyor(laptondan yazıyorum) herhangi bir şey yapayımmı
laptop yapış yapış olur g.o şekerli içecekler sıkıntı

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
laptop yapış yapış olur g.o şekerli içecekler sıkıntı
kasko yaptırdık hayırlısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın sabah klavye çalışmaz ise vatanın kapısına doğru

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Yiğit

chade

80+ Bronze
düz su olsa çok ciddi bir şey olmaz da şekerli ve asitli ürün zarar verir. kuruyunca yapış yapış olur. bilgisayarı kapat, kullanmaya devam etme. kullandığın her saniye laptopun içi ısınıyor. yarın ilk iş götür ver içini açıp temizlesinler

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyiki zamanında 5k fazladan verip kasko yaptırmışım

gavanoz

80+
şekerli sıvılar genelde döküldükten sonra iyice kuruyunca etkisini gösteriyor, aynısı bana da oldu klavyeye kola döküldü ilk başta kuruladım bir şey olmadı sonraki gün komple çalışmayı kesti şuan kendisi aramızda değil
hocam ben laptopa aynı şekilde kola dökmüştüm ve iyice kuruduktan sonra da kullanmaya devam ettim he touchpad ve klavye bozuktu zaten o yüzden o konuda bişey diyemem fakat sonrasında da uzun bi süre kullandım

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Ege
hocam ben laptopa aynı şekilde kola dökmüştüm ve iyice kuruduktan sonra da kullanmaya devam ettim he touchpad ve klavye bozuktu zaten o yüzden o konuda bişey diyemem fakat sonrasında da uzun bi süre kullandım
Sabah ben ne olur ne olmaz diye götürürümde eyer bir şey yapamayiz derlerse bakacam artik 40k verdim bosuna gitmesin

gavanoz

80+
Sabah ben ne olur ne olmaz diye götürürümde eyer bir şey yapamayiz derlerse bakacam artik 40k verdim bosuna gitmesin
tabii ki götürün bende olmadı diye sizde de olmayacak diye bir şey yok. kasko var dediniz direk laptopu değiştirebilirler çünkü bu tarz şeyler garanti dışı oluyor

marce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Marce
babam elektrik mezunu ona sordum diyor ki iyice kurulanmadıysa klavye gibi basit devreler daha çalışmayabilirmiş @Chiziru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,547
Üyeler
166,776
Son üye
kardeş34
Top Bottom