böyle yapma bi planm yap yardımcı olalom mesela de laptopa şu kadar soğutucuya şu kadar kulaklığa şu kadar deArkadaşlar 40k ya oyun oynamak için laptop,kulaklık, mouse,laptop soğutucusu bulabilirmisiniz kulaklıkla mousenin çok iyi olmasına gerek yok
bütçe en fazla 45 k zorlar
yani laptop 35 40 k arası olabilir diğer kalanlarda kalsn para ileböyle yapma bi planm yap yardımcı olalom mesela de laptopa şu kadar soğutucuya şu kadar kulaklığa şu kadar de
bütçe zorlanmasın dersenyani laptop 35 40 k arası olabilir diğer kalanlarda kalsn para ile
teşekkür ederim peki bu laptopa soğutucu bulabilirmisin? bütçe 2 3 k falan olursa iyi olurbütçe zorlanmasın dersen
normal olsun dersen
Acer Nitro 5 AN515 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6www.n11.com
Attığımı öneririm.teşekkür ederim peki bu laptopa soğutucu bulabilirmisin?
teşekkür ederim onada bakacağımAttığımı öneririm.
Attığımı öneririm.
kötü o arkadaşın attığı al bu dahada iyiymiş buna bak soğutucunun rengi fln önemli miteşekkür ederim peki bu laptopa soğutucu bulabilirmisin? bütçe 2 3 k falan olursa iyi olur
Rica ederim LOQ veya Victus modellerinden kalitelidir.teşekkür ederim onada bakacağım
12450HX laptop öneriyorsunuz. 7735HS laptop varken.kötü o arkadaşın attığı al bu dahada iyiymiş buna bak soğutucunun rengi fln önemli mi
tamamdır soğutucunun rengi önemli değilkötü o arkadaşın attığı al bu dahada iyiymiş buna bak soğutucunun rengi fln önemli mi
ya susarmısın senin attığın 39k benim attığım 32k la git zaten kaç gündür seni görüyorum işe yaramaz öneriler veriyorsun diğer attığım nitroya bak bakiyim 12700h var içinde 36kRica ederim LOQ veya Victus modellerinden kalitelidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12450HX laptop öneriyorsunuz. 7735HS laptop varken.
12K? Önce fiyatını doğru okuyun.lan kafan mı güzel attığın 39k benim attığım 12k la git zaten kaç gündür seni görüyorum işe yaramaz öneriler veriyorsun diğer attığım nitroya bak bakiyim 12700h var içinde 36k