Laptop ve Masaüstü arasında kaldım!

Reaksiyon skoru
7
arada kalmana gerek yok aslında. masaüstü alırsan geçersin bir köşeye oynarsın. laptopda ise serbestsin. sana hangisi uyarsa.

arada kalmana gerek yok aslında. masaüstü alırsan geçersin bir köşeye oynarsın. laptopda ise serbestsin. sana hangisi uyarsa.
Yıllardır asus rog serisi laptop kullanıyorum zaten oyuncu masam var hep orada kullanıyorum taşıyacak başka yer yok sadece seyahat ederken götürüyorum oda yılda 2 defa. Performans yönünden ne diyorsunuz.

Yıllardır asus rog serisi laptop kullanıyorum zaten oyuncu masam var hep orada kullanıyorum taşıyacak başka yer yok sadece seyahat ederken götürüyorum oda yılda 2 defa. Performans yönünden ne diyorsunuz.
5090lı laptop masaüstü performans aratmaz yani hocam. bence bu bütçede laptop da fena olmaz

şuanki durumdan memnunsan laptopdan devam et bence. çok da fark olacağını sanmıyorum masaüstü. en üst seviye sistem alıyorsun zaten. ikisi arasında olacak performans kaybı anca fantaziye kaçar :D

5090lı laptop masaüstü performans aratmaz yani hocam. bence bu bütçede laptop da fena olmaz
Masaüstü monitör olayı çok güzel laptobun ekranı 2k ve miniled.
Bence masaustu almak mantikli
Neden peki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuanki durumdan memnunsan laptopdan devam et bence. çok da fark olacağını sanmıyorum masaüstü. en üst seviye sistem alıyorsun zaten. ikisi arasında olacak performans kaybı anca fantaziye kaçar :D
Valla 2 gündür bunu düşünüyorum 😀

Neden peki.

harici monitör alırsın . zor bişe değl.

Neden peki.

hocam sen bu sistem veya laptopu ne için alacaktın. oyunmu? iş mi ?

Hmm . Yüksek seviye sistem de çok da fark olacağını sanmıyorum. Bu senin özgürlük anlayisna bağlı. Ben sürekli evde oturup oyun oynayamam dersen laptop . Yoksa masaüstü.
Anladım teşekkür ederim. Yani masaüstü biraz kaba oluyor. Laptop daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bekarsan masaüstü, Evli isen Laptop (Evliyim bütçeyi ikisinede harcadım :D )

Geri