Laptop veya tablet önerisi

fruko.gzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
909
Bütçe
12000
Arkadaşlar selamlar öncelikle bütçem 12k evde masaüstü bilgisayarım mevcut. Evden uzakta yazılım projelerimi yönetmek için ikinci el bir laptop arıyorum. Size sorum şu tablet alıp remote pcye bağlansam veya google colab üzerinden çalışsam mantıklı mı yoksa hiç macera yaşamadan ikinci el bir laptop daha mı mantıklı olur tablet veya laptop hangisini seçtiyseniz öneride bulunursanız sevinirim.

Son düzenleme:
https://www.ciceksepeti.com/hp-15s-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.54.7. bunu al ben az once sipariş verdim bu fiyatta en iyi laptop bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selamlar öncelikle bütçem 10k evde masaüstü bilgisayarım mevcut. Evden uzakta yazılım projelerimi yönetmek için ikinci el bir laptop arıyorum. Size sorum şu tablet alıp remote pcye bağlansam veya google colab üzerinden çalışsam mantıklı mı yoksa hiç macera yaşamadan ikinci el bir laptop daha mı mantıklı olur tablet veya laptop hangisini seçtiyseniz öneride bulunursanız sevinirim.
ikici el laptoplar çok pahalı 10 k verip bu attığımı al daha dandik işlemcili olanlara 8-9 k istiyorlar ikinci elde

tamam yine 10 k değil o tür iinci el firmaları 12 ye çekmez 500 falan inerler en fazla

@Emsal
Benim ekran kartları hakkında pek bilgim yok hocam daha düşük bütçeli ya da zenbook tarzı hafif iş bilgiysarlarına daha çok göz atıyorum

Ya max bütçe olarak bunları düşünelim zorlayıp 13e çıkarım
şahsen gtx ekran kartı almak parayı çöpe atmak bence 3050 veya 6500x almak lazım
çok leş bir laprop. İşlemcinin sonunda "U" olmasını geçtim 256gb depolama günümüzde kimseye yetmez.
oyun yüklemeyecekse yeter neden yetmesin 5625u tekli çekirdek olarak 5600 h geçiyor ve daha serin çalışıyor ve güç tüketimi az fiyatına göre daha iyisi varsa atabilirsin buraya

şahsen gtx ekran kartı almak parayı çöpe atmak bence 3050 veya 6500x almak lazım

oyun yüklemeyecekse yeter neden yetmesin 5625u tekli çekirdek olarak 5600 h geçiyor ve daha serin çalışıyor ve güç tüketimi az fiyatına göre daha iyisi varsa atabilirsin buraya

Daha mantıklı geldi

Daha sonra laptoplar için yeni konu açıcam

Daha mantıklı geldi

aynı işlemci alptop a neden 3 k fazla veriyorsun

Daha mantıklı geldi

hemde tn panel beş para etmez