- Reaksiyon skoru
- 41
5 dk öncesine kadar bağlanıyordu ama birden bağlanmamaya başladı nedenini anlamadım yardım edin Windows 11 kullaniyorum
Laptopu kapat aç yap5 dk öncesine kadar bağlanıyordu ama birden bağlanmamaya başladı nedenini anlamadım yardım edin Windows 11 kullaniyorum
Dedini denedim ancak yine olmadı ne yapmam gerekLaptopu kapat aç yap
Windos kronik yazılım sorunu
Umarım uğraştırmax uğraştırırsa işin zor
Modeli nedir ve aygıt yöneticisinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?Dedini denedim ancak yine olmadı ne yapmam gerek
Casper excalibur g870 rtx 4050 modeliModeli nedir ve aygıt yöneticisinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Aygıt yöneticisinde ne görünüyor kablosuz ağ kartı yani wifi?Casper excalibur g870 rtx 4050 modeli
Intel wifi 6 ax201 160mhzAygıt yöneticisinde ne görünüyor kablosuz ağ kartı yani wifi?
Ağa bağlanılamadı mı diyor yani bir kablosuz ağa bağlanırken?Intel wifi 6 ax201 160mhz
Evet bu ağa baglanilamiyor dedi 5 dk öncesine kadar baglaniyorduAğa bağlanılamadı mı diyor yani bir kablosuz ağa bağlanırken?
Modemi kapatıp açmayı deneyin.Evet bu ağa baglanilamiyor dedi 5 dk öncesine kadar baglaniyordu
Arkadaşların önerileri güzel onların dediklerini yapman sağlıklı olacaktırDedini denedim ancak yine olmadı ne yapmam gerek
Modemi kapatıp açmayı deneyin.
Denicem yardımlarınız için teşekkürler ama ben KYK dayım yani gsb wifiyi kapatamam bide telefondan da denedim wifiyi oda olmadı neden anlamadimArkadaşların önerileri güzel onların dediklerini yapman sağlıklı olacaktır