Neler Yeni

Yardım Laptopta anlamsız kapanıp açılma !?

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar laptopta oyun oynarken bir anda tüm ışıklar gidiyor güç kesiliyor ama 2 3 saniye sonra geri geliyor ve cihaz hiç bir şey olmamış gibi açılıyor arkadaki tüm uygulamalar çalışıyor arka tarafta hiç bir şeyi kapatmıyor bu durumun çözümü nedir 2 kere oldu ama çok nadir oluyor ?
Benim için sorun teşkil etmiyor ama ilerde bana sorun çıkarabilir diye düşünüyorum
@Emmree

FarukKG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Faruk G
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Motorsiklet , Araba , Parfüm , Biraz Elektrik-Elektronik
Isılar normalmi ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Dostlar laptopta oyun oynarken bir anda tüm ışıklar gidiyor güç kesiliyor ama 2 3 saniye sonra geri geliyor ve cihaz hiç bir şey olmamış gibi açılıyor arkadaki tüm uygulamalar çalışıyor arka tarafta hiç bir şeyi kapatmıyor bu durumun çözümü nedir 2 kere oldu ama çok nadir oluyor ?
Benim için sorun teşkil etmiyor ama ilerde bana sorun çıkarabilir diye düşünüyorum
@Emmree
Tüm ışıklar gidiyor derken hangi ışıklardan bahsediyorsun? Ekran kartı sürücü güncelleştirmeleri yaptığın zaman da ışıklar gidip geliyor mu?

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm ışıklar gidiyor derken hangi ışıklardan bahsediyorsun? Ekran kartı sürücü güncelleştirmeleri yaptığın zaman da ışıklar gidip geliyor mu?
Tüm ışıklardan kastım klavye , fare ve güç ışığına kadar tüm ışıklar anlık olarak kapanıyor 2 3 saniye kadar

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Tüm ışıklardan kastım klavye , fare ve güç ışığına kadar tüm ışıklar anlık olarak kapanıyor 2 3 saniye kadar
Bu saydığın parçaların hepsi anakarta bağlı. Aklıma aylar önce bu RAM'leri takarken yaptığın kısa devre aklıma geldi. İnşallah ondan kaynaklı bir sorun olmaya başlamamıştır. Tam bir fikrim yok hocam.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu saydığın parçaların hepsi anakarta bağlı. Aklıma aylar önce bu RAM'leri takarken yaptığın kısa devre aklıma geldi. İnşallah ondan kaynaklı bir sorun olmaya başlamamıştır. Tam bir fikrim yok hocam.
Bende ondan mı diye düşünüyorum ama bende hiç emin değilim
Acaba static elektirik olabilir mi ?
Yoksa anakarttan şüphelenmeye devam mı etsem ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Bende ondan mı diye düşünüyorum ama bende hiç emin değilim
Acaba static elektirik olabilir mi ?
Yoksa anakarttan şüphelenmeye devam mı etsem ?
Priz topraklı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,123
Üyeler
163,781
Son üye
boranlex
Top Bottom