Neler Yeni

laptopta cpu yükseltme

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
arkadaşlar merhaba bende acer aspire one series beyaz bir bilgisayar var bilgisayarda 1 gb ram var ve işlemci intel atom var yaklaşık 15 yıllık bir bilgisayar bunu tutma sebebimiz ekranının küçüklüğü(tam olarak 8.9 inch ve yeni bilgisayarlar baktığımızda en küçük 11 inç var o yüzden kalsın istiyorum bilgisayar fiyatları zaten uçtu bi de o kadar küçük bir şeye ortalama 5000 tl verilmez) ve portatif olması. Bilgisayarda oyun vb. oynamıyorum iş için word falan kullanılıyor sadece o yüzden hiçbir sıkıntı yok fakat son zamanlarda bilgisayar kasmaya başladı görev yöneticisini açtığımda da cpu nun yüzde 99 olduğunu gördüm diğer değerler gayet iyi (ram vb.) hiçbir sıkıntı yok. Şimdi bu bilgisayarın işlemcisini değiştirebilir miyim darboğaz yapmasını engellemek için eğer değiştirebilirsem ne almamı önerirsiniz öyle çok pahalı bir şey olmasına gerek yok zaten 1 gb ram var topu topu
işte durum böyle yardımlarınızı bekliyorum

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
arkadaşlar merhaba bende acer aspire one series beyaz bir bilgisayar var bilgisayarda 1 gb ram var ve işlemci intel atom var yaklaşık 15 yıllık bir bilgisayar bunu tutma sebebimiz ekranının küçüklüğü(tam olarak 8.9 inch ve yeni bilgisayarlar baktığımızda en küçük 11 inç var o yüzden kalsın istiyorum bilgisayar fiyatları zaten uçtu bi de o kadar küçük bir şeye ortalama 5000 TL verilmez) ve portatif olması. Bilgisayarda oyun vb. oynamıyorum iş için word falan kullanılıyor sadece o yüzden hiçbir sıkıntı yok fakat son zamanlarda bilgisayar kasmaya başladı görev yöneticisini açtığımda da cpu nun yüzde 99 olduğunu gördüm diğer değerler gayet iyi (ram vb.) hiçbir sıkıntı yok. Şimdi bu bilgisayarın işlemcisini değiştirebilir miyim darboğaz yapmasını engellemek için eğer değiştirebilirsem ne almamı önerirsiniz öyle çok pahalı bir şey olmasına gerek yok zaten 1 gb ram var topu topu
Değiştiremezsin CPU kullanan ve başta açılan bütün uygulamaları kapat.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
arkadaşlar merhaba bende acer aspire one series beyaz bir bilgisayar var bilgisayarda 1 gb ram var ve işlemci intel atom var yaklaşık 15 yıllık bir bilgisayar bunu tutma sebebimiz ekranının küçüklüğü(tam olarak 8.9 inch ve yeni bilgisayarlar baktığımızda en küçük 11 inç var o yüzden kalsın istiyorum bilgisayar fiyatları zaten uçtu bi de o kadar küçük bir şeye ortalama 5000 TL verilmez) ve portatif olması. Bilgisayarda oyun vb. oynamıyorum iş için word falan kullanılıyor sadece o yüzden hiçbir sıkıntı yok fakat son zamanlarda bilgisayar kasmaya başladı görev yöneticisini açtığımda da cpu nun yüzde 99 olduğunu gördüm diğer değerler gayet iyi (ram vb.) hiçbir sıkıntı yok. Şimdi bu bilgisayarın işlemcisini değiştirebilir miyim darboğaz yapmasını engellemek için eğer değiştirebilirsem ne almamı önerirsiniz öyle çok pahalı bir şey olmasına gerek yok zaten 1 gb ram var topu topu
kankam ben bilmem ama cpu soketi gibi mevzular var ise laptopta da işin zor

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değiştiremezsin CPU kullanan ve başta açılan bütün uygulamaları kapat.
bu cihazda windows kaç kullanılmasını önerirsiniz sanırım windows 8.1 yüklü problem ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
windows 7 kursam olur mu xp çok düşük geldi??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu insan xpden 7 ye geçti (ben de dahil microsoft bile biliyor vistanın çok başarısız olduğunu)

256 mb ram ile xp kullanıyordum ben
vista kötü bir sürüm değil ayrıca

windows 7 kaldıracağını düşünüyorum çünkü bilgisayarın çıkışından 1 sene sonra çıkmış bir sürüm doğru mudur

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

windows 7 kaldıracağını düşünüyorum çünkü bilgisayarın çıkışından 1 sene sonra çıkmış bir sürüm doğru mudur
Olur.

Top Bottom