Acer Nitro 5 AN515_57 bilgisayarımın arka kapağını açmadan ram markasını ve cl değerlerini vs nasıl öğrenebilirim? 16 gb ram tek modül olduğu için 16 gb aynı marka ile yükseltme yapmak istiyorum. Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
hocam bence arka kapağını aç direkt zaten 10 sn sürüyorAcer Nitro 5 AN515_57 bilgisayarımın arka kapağını açmadan ram markasını ve cl değerlerini vs nasıl öğrenebilirim? 16 gb ram tek modül olduğu için 16 gb aynı marka ile yükseltme yapmak istiyorum. Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
Cpu z den memory kısmından görebilirsin. Arkadaşın dediği gibi arka kapağı açmakla falan uğraşma yanlışlıkla da olsa cihaza zarar verebilirsinAcer Nitro 5 AN515_57 bilgisayarımın arka kapağını açmadan ram markasını ve cl değerlerini vs nasıl öğrenebilirim? 16 gb ram tek modül olduğu için 16 gb aynı marka ile yükseltme yapmak istiyorum. Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
O zaman CL değerlerini falan öğrenemez.hocam bence arka kapağını aç direkt zaten 10 sn sürüyor
Çok teşekkür ederimO zaman CL değerlerini falan öğrenemez.
CPU-Z indir. SPD yerine gel. Orada parça numarası ve frekansları, CL değerleri yazar. Örnek olarak kendiminkini bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkürlerCpu z den memory kısmından görebilirsin. Arkadaşın dediği gibi arka kapağı açmakla falan uğraşma yanlışlıkla da olsa cihaza zarar verebilirsin