Neler Yeni

Laptoptaki RAM markasını öğrenmek istiyorum

rdvn.kvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıdvan Kavakoğlu
Acer Nitro 5 AN515_57 bilgisayarımın arka kapağını açmadan ram markasını ve cl değerlerini vs nasıl öğrenebilirim? 16 gb ram tek modül olduğu için 16 gb aynı marka ile yükseltme yapmak istiyorum. Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ahmet yılmaz
Acer Nitro 5 AN515_57 bilgisayarımın arka kapağını açmadan ram markasını ve cl değerlerini vs nasıl öğrenebilirim? 16 gb ram tek modül olduğu için 16 gb aynı marka ile yükseltme yapmak istiyorum. Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
hocam bence arka kapağını aç direkt zaten 10 sn sürüyor

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Mahir Cengiz
Cpu z den memory kısmından görebilirsin. Arkadaşın dediği gibi arka kapağı açmakla falan uğraşma yanlışlıkla da olsa cihaza zarar verebilirsin

Gird4p

80+
hocam bence arka kapağını aç direkt zaten 10 sn sürüyor
O zaman CL değerlerini falan öğrenemez.

CPU-Z indir. SPD yerine gel. Orada parça numarası ve frekansları, CL değerleri yazar. Örnek olarak kendiminkini bırakıyorum.

1.png

rdvn.kvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıdvan Kavakoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman CL değerlerini falan öğrenemez.

CPU-Z indir. SPD yerine gel. Orada parça numarası ve frekansları, CL değerleri yazar. Örnek olarak kendiminkini bırakıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cpu z den memory kısmından görebilirsin. Arkadaşın dediği gibi arka kapağı açmakla falan uğraşma yanlışlıkla da olsa cihaza zarar verebilirsin
Çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom