swxlvr
80+
İyi forumlar 2 ayı aşkın süredir laptop kullanıyorum. Monitör olarak 2K kullanıyorum fakat 1440p ayarlarda yeni çıkacak oyunları dlss olmadan native olarak oynamam imkansız. dlss 3 olsa bile yüksek ayarlarda 50-60 civarına çıkmak için optimize ayarlar yapmam gerekebiliyor. Laptopu %70 masada sabit olarak kullanmaktayım. ASUS'un sitesinden 38 bin liraya aldım, şu anda 40-43 arasında gidip geliyor. Tertemiz kullandım, 38-40 civarlarına satsam (en ölüsü 36) o bütçe ile tablet + geliştirmeye açık am5 sistem almayı düşünüyorum. Ekosistem için ipad 10. nesil tercih edebilirim. Laptopu mobilitesi ve rahatlığı için tercih ettim fakat işimi klavyeli bir ipad de görebilir diye düşünüyorum. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim bunu yapmakta kararlıyım çünkü verdiğim paranın hakkını alamıyorum o paranın biraz üstüne 4070 superli bilgisayarlar geliyor, zaten masada kullandığım için de böyle bir tercih yapmak mantıklı olur diye düşündüm. Sistem önerileriniz var ise alabilirim, kasanın beyaz olması ve şu anlık ekran kartının olmaması tercihimdir. İşlemci bir süre ekran kartı olmadan kullanacağım için 7600 olabilir, oyun oynamaya başlarsam ekran kartı alırım 1440p için ekran kartı önerilerinize açığım.
Son düzenleme: