birinin yazmasını bekledim kankaLaptop özelliklerini biz mi tahmin ediyoruz knk
Fps düşmesinin birçok sebebi olabilir. bilgisayarı yenimi aldınız ? en son ne zaman reset attınız ? bileşenlerinizin driver güncellemelerini eksiksiz ve hatasız yaptığınızdan emin misiniz ?birinin yazmasını bekledim kanka
RTX3050 Tİ
İ5 11400H
16 GB RAM
Asus Tuf F15
Kısacası böyle oyun içinden resimde attım bu özelliklerle bu fps deli saçması ve anlam veremedim
1 sene oldu alalı driver güncellemesi dün gelmişti game ready sürücüsü ilk güncelledim hala devam edince eski sürümleride kurdum ama değişiklik yok maalesefFps düşmesinin birçok sebebi olabilir. bilgisayarı yenimi aldınız ? en son ne zaman reset attınız ? bileşenlerinizin driver güncellemelerini eksiksiz ve hatasız yaptığınızdan emin misiniz ?
Aynı sıcaklık değerlerinde böyle bir sorunum olmuyordu daha önceSıcaklık değerleri nedir F15 lerde yüksek olur çoğunlukla belki performansdan kısıyordur sıcaklıkdan dolayı
lisanslı olarak geçme şansım varmı peki win11 yüklü olarak almıştımWindows 10 kullanıyorsan 11'e win 11 kullanıyorsan da 10'a dönerek denemeni öneririm.
Benim sistemimde de saçma bir şeklilde fps düüşüktü sistemi 11'e taşıdım +150 fps oldu