Öneri Laptopum Satmaya Kalksam Kaça Satarım?

mfdard

80+
Reaksiyon skoru
22
Toshiba Satellite A500 model bir laptop kullanıyorum ama donanımları günümüz şartlarına çooooook yetersiz kalıyor.Ben bu laptopu 2.elden 1500 TL'ye aldım.480 GB SSD taktırdım ve yeni batarya aldım.Sizce satmaya kalksam kaçtan koymalıyım?

Hocam Portları ve onun dışındaki şeyleri sağlam ise 500-700 arası gider diye düşünüyorum. Google youtube falan rahat açıyor mu bari giriliyor mu?

Hocam Portları ve onun dışındaki şeyleri sağlam ise 500-700 arası gider diye düşünüyorum. Google youtube falan rahat açıyor mu bari giriliyor mu?
her şeyi sağlam call of duty mw 3 ü bile oynayabildim açmaz dediği halde.Her şeyi sağlam.

500 varsa alayim senden
daha yüksek fiyattan koyup piyasanın içinden geçmeyeyim diye fikir danışmak için sormuştum.Satmak istediğimden değil.Şu anda yenisi alacak gücüm de yok.

Adam 480 gb ssd var demiş işlemcisi isterse celeron olsun 500 üstü gider
Tamam gitsin 500 üstüne ki
2.el 480gb ssd fiyatlarına bakabilirsin
1631295765367.png

Adam 480 gb ssd var demiş işlemcisi isterse celeron olsun 500 üstü gider
Hocam ssd beni çokta ilgilendirmiyor içindeki bileşenler çok eski ve günlük kullanım haricinde çok bir performans bekleyemezsiniz, 1000-1500 Lira bandında güzel sağlam laptoplar satılıyor bu laptop taş çatlasa 900 lira eder üstü imkansız.

Geri