AK47
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 761
- İsim
- Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar selam. Geçenlerde laptopuma bios update geldi ve kendi kendine bios update yapmaya başladı. Tamamladıktan sonra bilgisayarı açtım herhangi bir sorun yoktu. Ertesi gün açarken bilgisayar takılmaya başladı ve yeniden başlatma yaptım ve bu baya uzun sürdü yaklaşık 10 dakika. Şuan bilgisayarımı açmaya çalışıyorum fakat açılmıyor. Onarım merkezi açılıyor ve "Devam" - "Aygıt Kullan" - "Sorun Gider" - "Kişisel Bilgisayarınızı Kapatın" seçenekleri menüsü açılıyor. Bilgisayarımı dosyalarımı koruyarak sıfırlamayı denedim ve "Bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorunla karşılaşıldı. Hiçbir değişiklik yapılmadı." hatasını alıyorum. Dosyalarımı saklamadan herşeyi kaldır ve yeniden yükle diyorum ama yine aynı hatayı alıyorum. Çık ve Windows ile devam et seçeneği var ona tıkladığımda onarım merkezinden çıkıyor ama bilgisayar açılmıyor uzun süre beklememe rağmen (En az 20-25 dakika bekledim.). Sıfırlayamıyorum da bilgisayarı, ne olduysa bilgisayara gelen en son bios update'ten sonra oldu. Nasıl çözebilirim bunu? Bilgisayarda bir çok okul için programlar yüklü, programlar sorun değil ama okulla alakalı ve ödevlerimle alakalı bir çok dökümanım var en azından onları kurtarıp format atmayı istiyorum ama kendi içerisinden sıfırlanmıyor hata veriyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
(NOT: Bilgisayar modeli - Asus FA506I // Ryzen 5 4600H - Gtx 1650Ti - 8 GB Ram - 256 GB SSD //
(NOT: Bilgisayar modeli - Asus FA506I // Ryzen 5 4600H - Gtx 1650Ti - 8 GB Ram - 256 GB SSD //