Neler Yeni

Laptopumu Kaça Satabilirim?

YazılımKafa

80+ Silver
Laptopum Predator markasının Helios 300 modelli laptopudur. CTRL tuşu yoktur fakat basınca çalışmaktadır, ayrıca A, S, D, W tuşları aşınmıştır. İnternet kablosu kısmı da tam tutmuyor galiba, kilit kısmı takılmıyor, çekince çıkıyor fakat sorun kabloda da olabilir belki. Aynı özellikte sarı sitede sadece 2 adet satılıyor, ikisinin de linki aşağıda, birisi 19750TL'ye satıyor, birisi de 20850TL'ye. Ne kadar bir fiyata satabilirim. Aklımda klavyeden dolayı 18.500 ila 19 bin TL arası bir fiyat var, kutusu var fakat garanti var mı bilmiyorum, bir de yakın zamanda termal macun değişimi yaptım fakat pek iyi olduğunu söyleyemem ama idare eder. Sizce ne kadar eder? (Satma sebebim masaüstüne geçmek istemem.)

Teknik Özellikler;
İ5 10300H
16GB 2933MHz RAM
RTX 2060
256GB M2 SSD
1TB HDD
RGB Klavye
144HZ 3MS IPS ekran
DTS X Ses Sistemi
Killer Doubleshot Pro

Diğer iki satıcı;

Dostum 20 bine sıfır 3060 lı ryzen 5 li sistemin olduğu yerde bu ürünü 19 a satamazsın. 2. El olması fiyat düşürüyor, klavye sorunu fiyatı düşürüyor , işlemci farkını falan hiç söylemiyorum. Bu piyasada 14 ten fazla verilmez.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Kara Kartal
Dostum 20 bine sıfır 3060 lı ryzen 5 li sistemin olduğu yerde bu ürünü 19 a satamazsın. 2. El olması fiyat düşürüyor, klavye sorunu fiyatı düşürüyor , işlemci farkını falan hiç söylemiyorum. Bu piyasada 14 ten fazla verilmez.
11-12 ye satarsa öpsün başına koysun bu performansı verecek 14-15 bine sıfır ürünler var 5600H/5625U RTX 3050 gibi

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
İlanların biri eylül biri mart ayında açılmış, aylardır sitede duruyor, bu iki ilana bakıp piyasa belirlemek mantıklı değil, piyasası yok müşterisi yok, satmak istiyorsan 14-15 den aç pazarlıkları değerlendir.

Bir de anlamadığım bir mevzu var bu sistemim kaç para eder diye konu açan bütün arkadaşlar birisi fiyat önerisinde bulunduğunda hemen kızıyor, dostum sen zaten kafanda fiyat belirlediysen git o fiyattan satmayı dene, soruyu sormuşsun cevaplayan kişinin düşündüğü kendi kafasında, piyasaya göre belirlediği fiyat bu, sinirlenip triplere girecek bir durum yok sorduğun soruya cevap alıyorsun, müşterisini bulursan 30 bine bile satarsın. (Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın genel olarak konuşuyorum.)

Arkadaşlar peki diyelim ki 15 bin liraya sattım, nasıl bir masaüstü sistem toplarım? (yanında 144Hz ve VA, IPS panel olması şartıyla, bildiğim kadarıyla PC Hocası yakın zamanlarda güzel bir bilgisayar topladı, iyi bir bilgisayar mı ve ekrana para kalır mı? 15 tatilde çalışmayı düşünüyorum, aslında okul gezisi için ve spor için harcayacaktım fakat lazım olursa bilgisayara harcamaya hazırım, ne kadar kazanacağım belli değil fakat yazın çalıştığımda günlük 100TL veriyordu patron fakat arada sıra güzel harçlıklar da veriyordu, muhtemelen 2 hafta için 1500TL falan verir.)

kırmızışarapp

80+ Silver
Hocam altı üstü klavye değişmeli, diğerleri 19750 falan satarken benim klavye sorunlu diye o kadar olmamalı, zaten yazın 13 civarı almıştım, her şeye zam geldi bir benim laptopa mı gelmedi. Diğer problemler dediğin de bir LAN portundan ufak bir şüphem var.
Aga diğerleri uçurmuş fiyatı o paraya daha iyileri alınıyor...

Aga diğerleri uçurmuş fiyatı o paraya daha iyileri alınıyor...
Haklısınız bu konuda aslında. Fakat burada bazı arkadaşlar da neredeyse 10 bin TL'ye sat diyecekler, zaten kaç ay önce 13 civarına almıştım, dalga geçer gibi 11 bin TL falan diyorlar.

kırmızışarapp

80+ Silver
Haklısınız bu konuda aslında. Fakat burada bazı arkadaşlar da neredeyse 10 bin TL'ye sat diyecekler, zaten kaç ay önce 13 civarına almıştım, dalga geçer gibi 11 bin TL falan diyorlar.
13-14 bandında rahatça satılabilir bence.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam sen gönlünden geçen fiyata koy, baktın satılmıyor bin lira düşüre düşüre gidersin artık. Bizim ülkede hep bir aşırılık var zaten, satan balon fiyatlar koyuyor alan da tam ölücü. Hangi sitede satmayı düşünüyorsun bu arada? @ekmekreisinelindekiekmek

Hocam sen gönlünden geçen fiyata koy, baktın satılmıyor bin lira düşüre düşüre gidersin artık. Bizim ülkede hep bir aşırılık var zaten, satan balon fiyatlar koyuyor alan da tam ölücü. Hangi sitede satmayı düşünüyorsun bu arada? @ekmekreisinelindekiekmek
Malum forumda ismini yazınca ban yiyoruz, burada da olabilir diye isim vermeyeceğim fakat SARI SİTE diyebilirim.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Malum forumda ismini yazınca ban yiyoruz, burada da olabilir diye isim vermeyeceğim fakat SARI SİTE diyebilirim.
Harbiden mi, ben yazdım bugün, ban yemeyiz inş. Sarı siteye koy, lego'ya da koy, Facebook grupları fln var laptop satmak için onlara da koy nereye bulursan koy. Ölücülere hazır ol bu arada, alacağın mesajların çoğu ölücü olacak emin ol.

Harbiden mi, ben yazdım bugün, ban yemeyiz inş. Sarı siteye koy, lego'ya da koy, Facebook grupları fln var laptop satmak için onlara da koy nereye bulursan koy. Ölücülere hazır ol bu arada, alacağın mesajların çoğu ölücü olacak emin ol.
Evet hep oluyorlar. Bir ara masaüstü bilgisayar satıyordum bir kaç ay önce. RTX2060 ve R7 2700X sistemdi ve yanında MSİ pivot, RGB 144Hz 1MS VA panel monitör veriyordum 10 bin TL altına isteyen bile oluyordu.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
14 Bin TL'ye satabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar peki diyelim ki 15 bin liraya sattım, nasıl bir masaüstü sistem toplarım? (yanında 144Hz ve VA, IPS panel olması şartıyla, bildiğim kadarıyla PC Hocası yakın zamanlarda güzel bir bilgisayar topladı, iyi bir bilgisayar mı ve ekrana para kalır mı? 15 tatilde çalışmayı düşünüyorum, aslında okul gezisi için ve spor için harcayacaktım fakat lazım olursa bilgisayara harcamaya hazırım, ne kadar kazanacağım belli değil fakat yazın çalıştığımda günlük 100TL veriyordu patron fakat arada sıra güzel harçlıklar da veriyordu, muhtemelen 2 hafta için 1500TL falan verir.)
Kasa olarak bunu önerebilirim. Monitörü 2. el olarak almanız gerekecek büyük ihtimal. Bu arada FPS oyunları oynuyorsanız TN, Hikaye oyunları oynuyorsanız İPS panel öneririm. Ucuz VA panelleri önermiyordu kullananlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarak diğerlerininki neden 20 bin TL ederken benimki 14-15 bin TL ediyor diyebilirsin. Diğerlerinin bilgisayarları 20 bin etseydi 9 aydır ilanda olmazlardı ;)

Son düzenleme:
Top Bottom