Neler Yeni

Laptopumu Kaça Satabilirim?

14 Bin TL'ye satabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa olarak bunu önerebilirim. Monitörü 2. el olarak almanız gerekecek büyük ihtimal. Bu arada FPS oyunları oynuyorsanız TN, Hikaye oyunları oynuyorsanız İPS panel öneririm. Ucuz VA panelleri önermiyordu kullananlar.

Son olarak diğerlerininki neden 20 bin TL ederken benimki 14-15 bin TL ediyor diyebilirsin. Diğerlerinin bilgisayarları 20 bin etseydi 9 aydır ilanda olmazlardı ;)
Teşekkür ederim fakat önerdiğiniz kasayı pek beğenmedim, aşağıdaki kasa daha iyi gibi.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Teşekkür ederim fakat önerdiğiniz kasayı pek beğenmedim, aşağıdaki kasa daha iyi gibi.
Evet daha iyi fakat bu siteyi daha önce hiç duymamıştım ondan dolayı bakmadım.

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Zaten RX 6700 aynı güçte değil mi? Bu arada belli bir zamandır fiyatları takip etmiyorum, masaüstü bilgisayar fiyatları düşmüş gibi geldi bana.
Mining patlaması sonrasında müthiş bir düşüş oldu tabii ki.ancak yeni yıl itibariyle küçük küçük artışlar başladı son 40 günde farklar mevcut

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Evet hep oluyorlar. Bir ara masaüstü bilgisayar satıyordum bir kaç ay önce. RTX2060 ve R7 2700X sistemdi ve yanında MSİ pivot, RGB 144Hz 1MS VA panel monitör veriyordum 10 bin TL altına isteyen bile oluyordu.
Olur hocam olmaz mı, 1250 lira yaz 1000 lira olur mu diyen olur.

Bu arada laptopta lisanslı Windows 11 de var.
Hocam o çok önemli değil, Windows 10 keyleri baya ucuzladı zaten, oradan da 11'e geçiliyor, donanım önemli daha çok bir de kozmetik durumu.

Top Bottom