Yardım Laptopumun neden yavaş olduğunu anlayamıyorum.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma birkaç kez format attım, bakıma götürüp termal macun ayarını falan da yaptırdım yakın tarihte. Sorunum çözülmedi. Donanımsal olduğuna da emin gibiyim. Yardımcı olabilecek var mı, ne bilgi lazımsa söylesin varsa. Müteşekkir olurum.

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma birkaç kez format attım, bakıma götürüp termal macun ayarını falan da yaptırdım yakın tarihte. Sorunum çözülmedi. Donanımsal olduğuna da emin gibiyim. Yardımcı olabilecek var mı, ne bilgi lazımsa söylesin varsa. Müteşekkir olurum.
Ne konuda yavaş? Sıcaklık kontrolü yapıyor musun?

Cpu Hz değerini atar mısın ? Hwİnfo vs kullanarak.

Laptopun özellikleri nedir ?

Ne konuda yavaş? Sıcaklık kontrolü yapıyor musun?
Şöyle anlatayım, bilgisayarımda discord açıkken dizi izleyince bile kasmaya başladı. Kilit nokta şu, en çok kastığı zamanlar pc uyku modundan çıkınca oluyor. Sıcaklık kontrolü yapmıyorum ve nasıl yapacağımı da bilmiyorum.

Cpu Hz değerini atar mısın ? Hwİnfo vs kullanarak.
Attım.

Laptop modelin ?
Atıyorum,
Laptopun özellikleri nedir ?
Atıyorum,

Ekler

• ss.png
    ss.png
    787.2 KB · Hit: 66
  • ss1.png
    ss1.png
    790.4 KB · Hit: 70
  • fsf.png
    fsf.png
    162.3 KB · Hit: 62
  • fsfs.png
    fsfs.png
    142.3 KB · Hit: 57
  • fgh.png
    fgh.png
    28.8 KB · Hit: 68
Çakma adaptör mü kullanıyorsunuz ?

Şöyle anlatayım, bilgisayarımda discord açıkken dizi izleyince bile kasmaya başladı. Kilit nokta şu, en çok kastığı zamanlar pc uyku modundan çıkınca oluyor. Sıcaklık kontrolü yapmıyorum ve nasıl yapacağımı da bilmiyorum.

Attım.

Atıyorum,

Atıyorum,
i7 9750h gtx1050 excalibur vardı oda kasıyordu sattım masaüstü dizdim ne yaptıysqam düzelmedi

Ssd diskiniz büyük oranda dolu ise yavaşlama olabilir. Sağlığı düşük ise ondan kaynaklı olabilir. Disk sağlığı ve hızını kontrol ediniz. Macun ve fan bakımları yapmanızı temiz bir kurulum sonrası sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,098
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri