Buna simdi baktım. Dengelide gozukuyormus degistirdim umarım ise yarar tesekkur ederim.Denetim masasında güç seçenekleri olması gerekiyor. Yeni formatladıysan sağ üstteki kategoriler bölümünde büyük simgeler'e tıklayacaksın orda güç seçenekleri gelecek önüne. Onu yüksek performansa al. İşlemci neden bilmiyorum ama çok aşırı düşük frekans hızlarında çalışıyor prize takılıyken bu kadar kısmamalı diye düşünüyorum.
Bd prochot kaldırdım, yüksek performansa aldım. Umarım çözülmüştür. Her açtığımda ayarı tekrar yapmam lazım olacak mı?Throttle Stop indir. BD Prochot tikini kaldır.
Valla ben boyle seylerden anlamıyorum, nasıl bakabilirim belki de sorun oradadır?Ben de pcyi şarja takınca 0.49 ghze sabitleniyordu her şeyi denedim yine düzelmedi bi zmn sonra sarjdayken kasayı tuttuğumda bi titreşim hissettim kontrol kalemi ile baktığımda kaçak vardı
bence benim yaptığımı yap sat kurtul valoda 40fps lere aniden düşüyordu formatladım sattım en sonunda bir süre sonra siniri ediyordu
Programı açman lazım. Düzeldi mi ?Her açtığımda ayarı tekrar yapmam lazım olacak mı?
Test etmedin mi oyunda vs.Umarım çözülmüştür.
Maalesef ortam müsait olamadı ama akşama deneyebilirim. Haber ederim ama deneyebildiğim anda.Programı açman lazım. Düzeldi mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Test etmedin mi oyunda vs.