elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,612
2. el 3050 2070 li laptop al o parayaMonster Tulpar T7 v20.2 RTX2060 10750H
bu modelde bir laptopum var ekran kartı kısa devre yapmış dolayısıyla tüm anakart değişilmesi gerekiyormuş 6 senelik laptop olduğu için monster notebook 18 bin tl para istedi eski parçalar olduğu için yani bu fiyata daha iyi bir laptop alamayacağım için yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım bu işten anlayan tanıdığı olan uyguna yapabilecek biri varsa yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
yani yaptırsam 2 yıl garantili olacak sadece kasası eski ama elektronik parçaları yeni laptop almışım gibi olacak bilemiyorum ikinci el alırsam o da 1 seneye sorun yaratırsa diye korkuyorum ve peşine 12 taksit yapıyorlarmış.2. el 3050 2070 li laptop al o paraya
bana kalsa ben oyle yapardım 18k ya 2070 2080 laptoplar bulunuyoryani yaptırsam 2 yıl garantili olacak sadece kasası eski ama elektronik parçaları yeni laptop almışım gibi olacak bilemiyorum ikinci el alırsam o da 1 seneye sorun yaratırsa diye korkuyorum ve peşine 12 taksit yapıyorlarmış.
Yaptırmaya Değmez Kısa Devre Tamiri İçin Direkt Değişim Mi Yapacaklar Hadi Yaptılar 18K NedirMonster Tulpar T7 v20.2 RTX2060 10750H
bu modelde bir laptopum var ekran kartı kısa devre yapmış dolayısıyla tüm anakart değişilmesi gerekiyormuş 6 senelik laptop olduğu için monster notebook 18 bin tl para istedi eski parçalar olduğu için yani bu fiyata daha iyi bir laptop alamayacağım için yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım bu işten anlayan tanıdığı olan uyguna yapabilecek biri varsa yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Tamir değil ya direkt anakart değiştireceklermiş Çin'den gelen dandik parçaya istedikleri para şaka gibi ama tüm parçalar dahil olduğu için ve 6 sene önceki parça olduğu için haliyle pahalıYaptırmaya Değmez Kısa Devre Tamiri İçin Direkt Değişim Mi Yapacaklar Hadi Yaptılar 18K Nedir![]()