Neler Yeni

Last of Us Açılma ve Performans Sorunu

extemy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir
Bu hatayı last of us a girerken alıyorum internette çok araştırdım fakat bir türlü düzelmiyor tamam a basıyorum oyun açılıyor ve inanılmaz kasıyor 1 fps oluyor renkler kırmızı oluyor oynanmıyor ekran kartım 1650 işlemci i5 11400h

Ekler

• lastofushata.png
    lastofushata.png
    926.8 KB · Hit: 38

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
berkay
Hocam haliyle sistem yüksek bir oyun belki ekran kartından kurtarmıyor olabilir

Bu hatayı last of us a girerken alıyorum internette çok araştırdım fakat bir türlü düzelmiyor tamam a basıyorum oyun açılıyor ve inanılmaz kasıyor 1 fps oluyor renkler kırmızı oluyor oynanmıyor ekran kartım 1650 işlemci i5 11400h
Ekran kartı driverini ddu ile kaldırın Nvidia experinciye kurun tekrar deneyin hocam

extemy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
berkay
Hocam üstte arkadaşın yazmış olduğu gibi geforce experience uygulamasını indirin oradan driver güncellemesi yapın belki çözüm olur

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
Can BOZKURT
driver güncelleyecrksin

extemy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam üstte arkadaşın yazmış olduğu gibi geforce experience uygulamasını indirin oradan driver güncellemesi yapın belki çözüm olur
teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

denedim ancak düzelmedi hocam :/

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yusuf Yılmaz
İşlemcin dahili grafikli ise monitörü anakarta bağla ondan sonra ekran kartı driverinivguvenli modda ddu ile kaldır kaldırdıktan sonra bilgisayarı normal başlat ve grafik sürücüsünü indir ama kurma önce Windows güncelleştirme ayarlarını kapat Windows eski ekran kartı sürücülerini indiriyor bazen güncelleştirmeyi kapattıktan sonra bilgisayarı kapatıp ekran kartına bağla monitörü bilgisayarı açıp indirdigin sürücüyü kur

extemy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir
İşlemcin dahili grafikli ise monitörü anakarta bağla ondan sonra ekran kartı driverinivguvenli modda ddu ile kaldır kaldırdıktan sonra bilgisayarı normal başlat ve grafik sürücüsünü indir ama kurma önce Windows güncelleştirme ayarlarını kapat Windows eski ekran kartı sürücülerini indiriyor bazen güncelleştirmeyi kapattıktan sonra bilgisayarı kapatıp ekran kartına bağla monitörü bilgisayarı açıp indirdigin sürücüyü kur
hocam laptopta deniyorum harici ekran kartım var ddu ile kaldırıp yeni sürücü kurdum ancak olmadı

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
ultra ayarlarda 8-9 gb vram kullanıyor :D
düşük ayar da denemdim

Top Bottom