Ekran kartı driverini ddu ile kaldırın Nvidia experinciye kurun tekrar deneyin hocamBu hatayı last of us a girerken alıyorum internette çok araştırdım fakat bir türlü düzelmiyor tamam a basıyorum oyun açılıyor ve inanılmaz kasıyor 1 fps oluyor renkler kırmızı oluyor oynanmıyor ekran kartım 1650 işlemci i5 11400h
hocam ben de onu düşündüm fakat internete baktığımda insanlar bu ekran kartıyla oynayabiliyorHocam haliyle sistem yüksek bir oyun belki ekran kartından kurtarmıyor olabilir
hocam örnek için atabileceğin bir video veya link var mıEkran kartı driverini ddu ile kaldırın Nvidia experinciye kurun tekrar deneyin hocam
hocam ben de onu düşündüm fakat internete baktığımda insanlar bu ekran kartıyla oynayabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam örnek için atabileceğin bir video veya link var mı
çok teşekkürler hocam
teşekkürler hocamHocam üstte arkadaşın yazmış olduğu gibi geforce experience uygulamasını indirin oradan driver güncellemesi yapın belki çözüm olur
Bu hatayı last of us a girerken alıyorum internette çok araştırdım fakat bir türlü düzelmiyor tamam a basıyorum oyun açılıyor ve inanılmaz kasıyor 1 fps oluyor renkler kırmızı oluyor oynanmıyor ekran kartım 1650 işlemci i5 11400h
denedim ancak düzelmedi hocam :/
hocam laptopta deniyorum harici ekran kartım var ddu ile kaldırıp yeni sürücü kurdum ancak olmadıİşlemcin dahili grafikli ise monitörü anakarta bağla ondan sonra ekran kartı driverinivguvenli modda ddu ile kaldır kaldırdıktan sonra bilgisayarı normal başlat ve grafik sürücüsünü indir ama kurma önce Windows güncelleştirme ayarlarını kapat Windows eski ekran kartı sürücülerini indiriyor bazen güncelleştirmeyi kapattıktan sonra bilgisayarı kapatıp ekran kartına bağla monitörü bilgisayarı açıp indirdigin sürücüyü kur