Last of us part 1 çöküyor

Yzka5734

80+
Reaksiyon skoru
5
last of uspart 1 oynarken bi anda oyun çöktü ve gpu çökmesi hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin baya bi para vermiştim

Gtx 1650 minimum sistem gereksinimi ucundan yakalıyor yani çökme olmasi normal denebilir

last of uspart 1 oynarken bi anda oyun çöktü ve gpu çökmesi hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin baya bi para vermiştim
ilkte oyunu başlatırken olmuştu önbelleği temizledim sonra düzeldi ama ikide bir önbelleği temizlemek istemiyorum da ne yapmalıyım

nvidia appte bir tane driver var ama onu indiremiyorum indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor
bu gün gördüğüm 2. vaka eyvahlar olsun sitesi üzerinden WHQL olanı indirmeyi deneyin veya internette stabil sürücü araştırın.

nvidia appte bir tane driver var ama onu indiremiyorum indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor
hocam oyundan bir anda atıyor ve hiçbir hata çıkmıyor değil mi ? daha sonra oyuna girmeye çalışınca gpu çöktü falan diyor galiba. eğer dediğim hatayı alıyorsanız o bölümü geçene kadar idare edin. bazı sahnelerde oluyor net çözümünü ben de bulamadım

hocam oyundan bir anda atıyor ve hiçbir hata çıkmıyor değil mi ? daha sonra oyuna girmeye çalışınca gpu çöktü falan diyor galiba. eğer dediğim hatayı alıyorsanız o bölümü geçene kadar idare edin. bazı sahnelerde oluyor net çözümünü ben de bulamadım
evet aynı bu hata çıkıyor o zaman önbelleği temizleyip tekrar giricem last of us part 2 de oluyormu bu ona göre almıcam

ekran kartı vram olarak yetersiz kalıyor ondandır

sanırım oyun kaynaklı hafif bir araştırma yaptım amd nvidia farketmez bir kaç kişide daha oluyormuş orayı geçene kadar idare etmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,127
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri