kartınız amd mi?last of uspart 1 oynarken bi anda oyun çöktü ve gpu çökmesi hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin baya bi para vermiştim
hayır nvidia gtx 1650kartınız amd mi?
hocam bende pek bilmiyorum ama sürücünüz güncel mi?hayır nvidia gtx 1650
nvidia appte bir tane driver var ama onu indiremiyorum indirmeye çalışınca mavi ekran veriyorhocam bende pek bilmiyorum ama sürücünüz güncel mi?
ilkte oyunu başlatırken olmuştu önbelleği temizledim sonra düzeldi ama ikide bir önbelleği temizlemek istemiyorum da ne yapmalıyımlast of uspart 1 oynarken bi anda oyun çöktü ve gpu çökmesi hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin baya bi para vermiştim
bu gün gördüğüm 2. vaka eyvahlar olsun sitesi üzerinden WHQL olanı indirmeyi deneyin veya internette stabil sürücü araştırın.nvidia appte bir tane driver var ama onu indiremiyorum indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor
hocam oyundan bir anda atıyor ve hiçbir hata çıkmıyor değil mi ? daha sonra oyuna girmeye çalışınca gpu çöktü falan diyor galiba. eğer dediğim hatayı alıyorsanız o bölümü geçene kadar idare edin. bazı sahnelerde oluyor net çözümünü ben de bulamadımnvidia appte bir tane driver var ama onu indiremiyorum indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor
evet aynı bu hata çıkıyor o zaman önbelleği temizleyip tekrar giricem last of us part 2 de oluyormu bu ona göre almıcamhocam oyundan bir anda atıyor ve hiçbir hata çıkmıyor değil mi ? daha sonra oyuna girmeye çalışınca gpu çöktü falan diyor galiba. eğer dediğim hatayı alıyorsanız o bölümü geçene kadar idare edin. bazı sahnelerde oluyor net çözümünü ben de bulamadım
çok fazla kasma hocam ben amd kullanıyorum oyunla alakalı sanırım idare etevet aynı bu hata çıkıyor o zaman önbelleği temizleyip tekrar giricem last of us part 2 de oluyormu bu ona göre almıcam
sanırım oyun kaynaklı hafif bir araştırma yaptım amd nvidia farketmez bir kaç kişide daha oluyormuş orayı geçene kadar idare etmek lazım.hocam oyundan bir anda atıyor ve hiçbir hata çıkmıyor değil mi ? daha sonra oyuna girmeye çalışınca gpu çöktü falan diyor galiba. eğer dediğim hatayı alıyorsanız o bölümü geçene kadar idare edin. bazı sahnelerde oluyor net çözümünü ben de bulamadım