Neler Yeni

LatencyMon gecikme neden olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
Merhaba, uzun zamandır FPS oyunlarında anlık takılma (shutter sorunu yaşıyorum ) bir arkadaşın tavsiyesi ile LatencyMon programını indirip tarama yaptım ama program içeriği hakkında çok bir bilgim yok ,görselleri ekleyeceğim, acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi?

Ekler

• 11111.png
    11111.png
    29 KB · Hit: 15
  • Adsız.png
    Adsız.png
    76.8 KB · Hit: 14

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Merhaba, uzun zamandır FPS oyunlarında anlık takılma (shutter sorunu yaşıyorum ) bir arkadaşın tavsiyesi ile LatencyMon programını indirip tarama yaptım ama program içeriği hakkında çok bir bilgim yok ,görselleri ekleyeceğim, acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi?
Programın mantığı şu. Driver sekmesinde yüksek olanları görüp tekrar driverlarını kurmak veya fixlemek. Mesela senin 3. sırada dxgkrnl.sys en yüksek gecikmeye sahip olan driver. Bunu fixlemenin en basit çözümlerinden birisi CMD yönetici olarak çalıştır. Gelen ekrana sfc /scannow yaz. Bitmesini bekle pc resetle. Buradaki yüksek olanları tek tek bu şekilde düzelteceksin. Scannow yapmak hepsini çözmez bazılarında driver silip tekrar kurman gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende yüksek olanlar 1 3 5 6 bunları düzelt sırayla sorunun çözülebilir.

Son düzenleme:

Bartuu

80+ Silver
Programın mantığı şu. Driver sekmesinde yüksek olanları görüp tekrar driverlarını kurmak veya fixlemek. Mesela senin 3. sırada dxgkrnl.sys en yüksek gecikmeye sahip olan driver. Bunu fixlemenin en basit çözümlerinden birisi CMD yönetici olarak çalıştır. Gelen ekrana sys /scannow yaz. Bitmesini bekle pc resetle. Buradaki yüksek olanları tek tek bu şekilde düzelteceksin. Scannow yapmak hepsini çözmez bazılarında driver silip tekrar kurman gerekir.

sfc /scannow değilmiydi o hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Programın mantığı şu. Driver sekmesinde yüksek olanları görüp tekrar driverlarını kurmak veya fixlemek. Mesela senin 3. sırada dxgkrnl.sys en yüksek gecikmeye sahip olan driver. Bunu fixlemenin en basit çözümlerinden birisi CMD yönetici olarak çalıştır. Gelen ekrana sys /scannow yaz. Bitmesini bekle pc resetle. Buradaki yüksek olanları tek tek bu şekilde düzelteceksin. Scannow yapmak hepsini çözmez bazılarında driver silip tekrar kurman gerekir.

İlgi alakanız için çok teşekkür ederim aslında program ile alakalı çok bir bilgim yok tavsiye üzerine indirdim burada hangisi sorun sorunu nasıl çözebilirim onlarla alakalıda cok bir bilgim yok .

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
sfc /scannow değilmiydi o hocam
Doğru. Sys sonunda yazıyor ya ondan öyle yazdım sanırım farkında bile değilim.

İlgi alakanız için çok teşekkür ederim aslında program ile alakalı çok bir bilgim yok tavsiye üzerine indirdim burada hangisi sorun sorunu nasıl çözebilirim onlarla alakalıda cok bir bilgim yok .
Sorunlu olanları ben yazdım sıralarını. Onları nasıl çözebilirsin konusuna gelince. Örnek olarak nasıl çözerim dersen google'a how to fix dxgkrnl.sys yaz nasıl yapacağın çıkar. Diğerleri içinde how to fix ...... yaz onlarda çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru. Sys sonunda yazıyor ya ondan öyle yazdım sanırım farkında bile değilim.

Sorunlu olanları ben yazdım sıralarını. Onları nasıl çözebilirsin konusuna gelince. Örnek olarak nasıl çözerim dersen google'a how to fix dxgkrnl.sys yaz nasıl yapacağın çıkar. Diğerleri içinde how to fix ...... yaz onlarda çıkar.
Hepsini deneyeceğim şimdi ilgi alakanız için teşekkür ederim.

Top Bottom