Aldım dost peynir vs kahvaltılıkda iş görüyor
2 set kaptım paylaşım için Teşekkürler
Anama aldım teşekkür ederim
Aldım eyw
annem kullanıyordu ona hediye 4 tane set aldım çok teşekkürler
Ürününüz geldi mi ? Güzel paketlenmiş ve kargolanmıştı. Ürün çok güzel.aldık bakalım bi tane post için sagolun
Daha kargoda diyor cuma diyor ama daha erken geleceğine eminimÜrününüz geldi mi ? Güzel paketlenmiş ve kargolanmıştı. Ürün çok güzel.
akşam elimde olurÜrününüz geldi mi ? Güzel paketlenmiş ve kargolanmıştı. Ürün çok güzel.
ben de onu görünce gidip aldım a101 e amazonu iade edicemA101 DE DAHA UCUZ AYNI ÜRÜN. HATTA BÜYÜK VERSİYONUNDAN 4 ADET VE ÜZERİ ALIRSANIZ BÜYÜK VERSİYONU TANESİ 23 LİRAYA MI NE GELİYODU YENİ ALDIM
İyi yapmışsınız internetteki her indirim indirim olmuyor internete göre indirim evet ama bir bakmışsınız mağazada daha ucuz. Burada 100 kişi indirim paylaşılsın 90 tanesi o ürünün güncel market fiyatlarını dükkan fiyatlarını bilmiyor veya takip etmiyor. Ben denk geldiğim için yazdım mesela kimsenin de ben gidip iptal edip a101 e gidip de daha ucuza büyük boyunu almaya tenezzül ettiğini düşünmüyorum. O daha garipben de onu görünce gidip aldım a101 e amazonu iade edicem![]()
Ürününüz geldi mi ? Güzel paketlenmiş ve kargolanmıştı. Ürün çok güzel.
daha gelmedi yarın gelicek muhtemelenÜrününüz geldi mi ? Güzel paketlenmiş ve kargolanmıştı. Ürün çok güzel.