Neler Yeni

Lavaş kilo aldırır mı

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,478
İsim
Muhammed efe
Kalori açığı oluşturmaya çalışıyorum yağ oranımı %10 yapıp formumu koruycam zatten fastfood,mayonez ketçap,çikolata gibi ürünleri tüketmiyorum bide günlerdir hiç lavaş yememiştim canım çekti
Kanka kalori açığı oluşturmak bu değil işte örnek veriyorum 2 tabak yiyorsan 1 tabak yiycen. Annenden rica et teryeğı,sana yağ vs yerine biraz zeytinyağı ile vs yapsın yemeği. Abur cuburda yemezsen kilo veririsn. Diğer türlü bugün olduğu gibi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
Kanka kalori açığı oluşturmak bu değil işte örnek veriyorum 2 tabak yiyorsan 1 tabak yiycen. Annenden rica et teryeğı,sana yağ vs yerine biraz zeytinyağı ile vs yapsın yemeği. Abur cuburda yemezsen kilo veririsn. Diğer türlü bugün olduğu gibi olur.
Ya zatten vücut yağ oranım tahminmce %13 falan ben %10'a sabitlemek istiyorum bunun için çok sert diyetler uygulamak istiyorum tabi yaşım daha 16 bazen arkadaşlarımla dışarı çıkınca onlar hamburger falan yiyor ben çay içiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bunları yapınca karı geliyor mu
Kadınlar için yapmıyorum ki kendim için yapıyorum kendime saygı duyuyorum ve bundan dolayı en iyi formuma ulaşmak istiyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,478
İsim
Muhammed efe
Ya zatten vücut yağ oranım tahminmce %13 falan ben %10'a sabitlemek istiyorum bunun için çok sert diyetler uygulamak istiyorum tabi yaşım daha 16 bazen arkadaşlarımla dışarı çıkınca onlar hamburger falan yiyor ben çay içiyorum
E sen bilirsin kanka

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Balla birlikte bir kaç tane lavaş yedim sizce kilo almışmıyımdır. Boyum 181 kg 70 her sabah saat 6'da ve geceleyin 1-2 saat koşu yapıyorum zor kilo alıyorum sizce sıkıntıya girer miyim
Kilo alman icin harcadigin kaloriden fazla alman gerek ne yediysen internetten bakabilirsin besin degerine

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ertuğrul Yavuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,714
Üyeler
166,988