Lazer göz ameliyatı hk

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,135
Selamlar 18 yaşındayım ve bu yaz no touch lazer yapmayı düşünüyorum gözlerim uygun ise ama sorum şu bi kesim 18 yaşında yapmak doğru deil geri bozulur 22 23 yaşlarını bekle diyor bi kesim ise yapılabilir hiç bir sorun da olmaz diyor
@Kamina sen olmuştun galiba ameliyat

doğru 20li yaşlarda yaptırman daha iyi olur ben 18-19ken göz derecem(miyop) büyüyordu ama şu an 21 yaşındayım göz derecem bir yıldır büyümüyor küçülmüyorda sürekli pc başındayım

doğru 20li yaşlarda yaptırman daha iyi olur ben 18-19ken göz derecem(miyop) büyüyordu ama şu an 21 yaşındayım göz derecem bir yıldır büyümüyor küçülmüyorda sürekli pc başındayım
Benimde aynı uzun süredir 8 yaşından beri gozlukluyum 3 senedir derecem aynı 1.75 2.25

gözlüğünü takmaya devam edersen küçülebilir benim astigmatım vardı gözlüğümü takar gitti

gözlüğünü takmaya devam edersen küçülebilir benim astigmatım vardı gözlüğümü takar gitti
Kanka 10 senedir aynı her şey azalma Yada artma yok son 3 senedir de

Selamlar 18 yaşındayım ve bu yaz no touch lazer yapmayı düşünüyorum gözlerim uygun ise ama sorum şu bi kesim 18 yaşında yapmak doğru deil geri bozulur 22 23 yaşlarını bekle diyor bi kesim ise yapılabilir hiç bir sorun da olmaz diyor
@Kamina sen olmuştun galiba ameliyat

Şunu izle sende yaptırmaya kork ve bizden biri ol ( 20 yaşına doğru yaptır )

ilerde ki göz hastalıklarında sıkıntı olabileceğini duymuştum

Ne kadar geç yaptırırsan o kadar iyi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,394
Üyeler
188,098
Son üye
Nbizadehh
Geri