Çark çevirmek için alışveriş mi yapmamız gerekiyor?Alıntıyı görüntüle
Lc Waikiki fırsat çarkı gelmiş uygulamadan çarkı çevirerek kupon kodu elde edebilirsiniz kullanmayacak olanlar da burada kodlarını paylaşabilir
ürün sayfasını biraz aşşağı kaydrmayı dene çark bende öyle çıktıtıklıyom ürünleri gösteriyor nasıl olacak
ben daha önce alışveriş yapmadım uygulamadan çarka tıklayıp ürünleri dolaşmaya başla biraz çıkıyorÇark çevirmek için alışveriş mi yapmamız gerekiyor?
Tamam geldi sağolunürün sayfasını biraz aşşağı kaydrmayı dene çark bende öyle çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben daha önce alışveriş yapmadım uygulamadan çarka tıklayıp ürünleri dolaşmaya başla biraz çıkıyor
Uygulamada neredeAlıntıyı görüntüle
Lc Waikiki fırsat çarkı gelmiş uygulamadan çarkı çevirerek kupon kodu elde edebilirsiniz kullanmayacak olanlar da burada kodlarını paylaşabilir
XMKNK4PDR45
250 TL ve üzerine 50 TL indirim.
Bende de başta ürünler geldi aşağı kaydırdım geldi.Bana niye gelmiyor
500 TL yi gösteriş için koymuşlardır muhtemelen. 100 tl olsa anlarım da Bu uygulamayı 1 milyon kişi kullanıyorsa Türkiyede 1 milyonu da her gün yapıp 500 tl çıkarsa şirket iflas ederAlıntıyı görüntüle
Muhtemelen çoğu kişiye 250 TL ye 50 TL verecek şekilde ayarlanmış bir sistem söylediğinin olasılığı azdır şanslı olmak gerekir. Ama yine de 50 TL bile işe yarar bir indirim500 TL yi gösteriş için koymuşlardır muhtemelen. 100 TL olsa anlarım da Bu uygulamayı 1 milyon kişi kullanıyorsa Türkiyede 1 milyonu da her gün yapıp 500 TL çıkarsa şirket iflas eder