hocam ekran çıkartılıp başka kasaya takılabiliyor mu ?Geçen hafta siyahını 4bine aldım, ekranı ana bilgisayarıma, kasasınıda yedek olan bilgisarıma kullandım, sadece ekranlar 5bin civarında.
Takılıyor, powerbost kendi yazılımı var fakat ekranın çerçevesi yok, 3d yazıcıdan baskı alarak veya ekran boyutunda korucu lazım, şuan işteyim 1 saat sonra eve geçince atayım resim.hocam ekran çıkartılıp başka kasaya takılabiliyor mu ?
foto varsa atma şansınız var mı acaba rica etsem
çok memnun olurum hocam, dediğiniz gibi ekran almaya kalsak sadece bu fiyatlara denk geliyor en azından kasayı başka şekilde değerlendirip uygun fiyata ekran almış olurumTakılıyor, powerbost kendi yazılımı var fakat ekranın çerçevesi yok, 3d yazıcıdan baskı alarak veya ekran boyutunda korucu lazım, şuan işteyim 1 saat sonra eve geçince atayım resim.
Typec var kasada ayrıca kasada çok kötü değil ama 5.5 pahalı gibi.bu kadar gelişmiş kasa yapıp typec kullanmamak
Kendilerini bir şey sanıyorlar çünkü. Her indirim konusunda aynı tipler. Bunlar istiyor ki ben bunu seviyorum en iyisini ben bilirim en güzeli benim beğendiğim herkes beni dinlesin. Söyleyecek çok şey var bu tiplerede yasak işte...kanka dingillere takilma fiyat iyi ekran isteyenler degerlendirebilir bos yorum yapcaklar niye zahmete giriyor? hic yazma kendini de bizi de yorma. fiyat iyi isteyen degerlendirir
çok memnun olurum hocam, dediğiniz gibi ekran almaya kalsak sadece bu fiyatlara denk geliyor en azından kasayı başka şekilde değerlendirip uygun fiyata ekran almış olurum![]()
Yakışıklı kasa ama fiyatına göre bir tık küçük gibidış korumayı ben yaptım sert kartondan siyah bant ile güzelce kapladım, yazılımın resmini de koydum hazır temalar var ama istenilen gif video gibi şeylerle de özelleştirebilirsin, kasanın resmide var baya büyük kasa, akvaryum kasaya geçtiğim için sistemi daha tam toparlayamadım en azından fikir olur, ayrıca ekran boyutu 8 inç.
Ekranlı kasa isteyen için düşük bütçeli alternatif .Yakışıklı kasa ama fiyatına göre bir tık küçük gibi