Yardım LCD Ekranlı Sıvı Soğutucu Tavsiyeleri

efe28

80+
Reaksiyon skoru
59
İncehesap indirimlerinde Deepcool Mystique'yi gördükten sonra piyasada baktım ve 7000 civarında hepsiburada da gördüm, LCD ekranlı sıvı soğutucu arıyorum ama bu bütçe için iyi midir? aynı şekilde LCD ekranlı bir sıvı soğutucu önerisi var mı ve kullanan varsa görüşlerini söyleyebilir mi?

ben bunu aldım testlerde 7800x3dyi 70 derecelerde tutuyordu

tryx aldım hocam fiytaı biraz pahalı ama cok güzel

Asus Prıme Lc Argb LCD All-In-One Cpu Sıvı Soğutucu, Yüksek Performanslı Asetek Pompa, Dizi-Zincir Fanlar

Ben bunu aldım kötü bi yorum göremedim pek linkte bi arkadaş kendi işlemcesiyle derece yazmış 6 a düşmüştü asus ulan ne kadar kötü olabilir be diyip aldım ama ekranı stabil derece galiba

sizin işlemciyi kaçta tutuyor? 7800x3d ile ne kadar farkı olur bilmiyorum imzadaki işlemcinizde ama merak ettim
kasa için almıştım parçaları yavaştan topluyorum

Asus Prıme Lc Argb LCD All-In-One Cpu Sıvı Soğutucu, Yüksek Performanslı Asetek Pompa, Dizi-Zincir Fanlar

Ben bunu aldım kötü bi yorum göremedim pek linkte bi arkadaş kendi işlemcesiyle derece yazmış 6 a düşmüştü asus ulan ne kadar kötü olabilir be diyip aldım ama ekranı stabil derece galiba
bu modeli gördüm aklımda ama ekranını bende değişmiyor diye bildiğim için başka modellere de bakmak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa için almıştım parçaları yavaştan topluyorum
laptop olduğuna dikkat etmemiştim pardon

bu modeli gördüm aklımda ama ekranını bende değişmiyor diye bildiğim için başka modellere de bakmak istedim.

Valla ben değiştiremedim bende var

Fiyat olarak ekranı değilenler maalesef beni aşıyordu:(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,614
Üyeler
184,654
Son üye
sedat771