hocam ram 16 gb hdd yok ssd var donanımsal bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum açıkcası sace ld playerde oluyor buMerhaba kardeş. Ram miktarın az ve bozuk olabilir, sanallaştırma açmamış olabilirsin, HDD veya SSD'in bozuktur. Bir çok neden olabilir.
Önemli olan LD Player yerine Memu player kullanman olacaktır.
Ana karttan sanallaştırma açacaksın.hocam ram 16 gb hdd yok ssd var donanımsal bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum açıkcası sace ld playerde oluyor bu
hocam biosum güncel değil bu arada 2021 nisan ayı sürümü ondan olabilirmi?Merhaba kardeş. Ram miktarın az ve bozuk olabilir, sanallaştırma açmamış olabilirsin, HDD veya SSD'in bozuktur. Bir çok neden olabilir.
Önemli olan LD Player yerine Memu player kullanman olacaktır.
Güncel sürüm varsa yükle ama sanallaştırma aç ilk önce LD Player'ı dene. Sonra güncelle.hocam biosum güncel değil bu arada 2021 nisan ayı sürümü ondan olabilirmi?
hocam görev yöneticisnden baktım devre dışı diyor nasıl açılıcam biosa girmyide korkuyorum hiç anlamıyorum çünki bozarım pc yi diye korkuyorumGüncel sürüm varsa yükle ama sanallaştırma aç ilk önce LD Player'ı dene. Sonra güncelle.
Ana kart modeline göre YouTube'dan izle. Sanallaştırma açınca bir şey olmaz.hocam görev yöneticisnden baktım devre dışı diyor nasıl açılıcam biosa girmyide korkuyorum hiç anlamıyorum çünki bozarım pc yi diye korkuyorum
Hocam sanallaştırma kapalı olunca her bilgisayarda hata verirmi böyleAna kart modeline göre YouTube'dan izle. Sanallaştırma açınca bir şey olmaz.
Ana karttan ana karta değişir ve sanal makine işleri yapınca verir bu hatayı.Hocam sanallaştırma kapalı olunca her bilgisayarda hata verirmi böyle
hocam açmayı denicem şimdi peki anlamassam biostan çıkmak için hangi tuşa basıcamAna karttan ana karta değişir ve sanal makine işleri yapınca verir bu hatayı.
hocam açtım ama bu şekildi androad bşalatılıyor yazısında kaldıAna karttan ana karta değişir ve sanal makine işleri yapınca verir bu hatayı.
Kanki ya LD Player ayarlarında CPU, Ram takviyesi ve yada Memu Player ya da MSI Player yükle.hocam açmayı denicem şimdi peki anlamassam biostan çıkmak için hangi tuşa basıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam açtım ama bu şekildi androad bşalatılıyor yazısında kaldı Alıntıyı görüntüle
gerek kalmadı hocam silip geri yükledim oldu şimdi çok teşekkür ederimKanki ya LD Player ayarlarında CPU, Ram takviyesi ve yada Memu Player ya da MSI Player yükle.