Neler Yeni

League Of Legends 1v9 Taşınacak Karakter Önerisi

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
bütün lanelerde oynayabiliyorum ben iyiyim mantığından vazgeçin hocam lolde zaten üst liglere çıkmak için oynadığınız şampiyonlarda çok iyi olmanız lazım ben s10 da bronz hesapları 1 haftada veigar ile golda çıkarıyordum ki bunlar elo hellde olan hesaplar 10 lp 9 lp geliyordu maç başı 30 win streak yaptığım oluyordu, bir lanede oynayın iyi olun, normalde mainim support s10 da thresh sıralamasındaydım ama düşük eloda mid oynayak çok rahat win alıyordum, sorunun cevabına gelecek olursak şu an zevkine yine ara ara giriyorum bana sorarsanız last stand rünlü bir irelia çok rahat taşır maçları ha yine karşıya gelecek şampiyonlara göre 1v9 atmanız imkansız gibi 1 cc irelia için bir şey değil o cc deyken yiyeceğiniz hasarı w ile bir nebze olsun engellersiniz ama 2. cc de gri ekranla bakışırsınız, topta illaoi oynayabilirsiniz itemin adı aklıma gelmiyor ama yanında takım arkadaşları yokken zırh büyü direnci veren ve büyük minyonu güçlendiren bir item var çok rahat lane itip 1v2-3-4 atarsınız illaoi zaten 1v1 de kaybetceği matchupları 1v2 de kazanabilen bir şampiyon yani ne kadar düşman o kadar iyi, ryze topta aynı şekilde güçlü bir şampiyon ama bu dediklerimde full focus farm yaparsanız win alırsınız kill çok önemli değil ama farm kaçırmak baya bir zarar bu oyunda düşük elodakilerin anlamadığı genelde bu oluyor.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
6-7.sezondan beri 1v9 atmak neredeyse imkansız dostum ya takım oyunu olsun istiyorlar illa oyunun içine ettiler. Solo oynayan oyuncunun kazanmak için tek şansı takımına maymun gelmemesi için dua etmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,363
Üyeler
162,810
Son üye
Gariban1453
Top Bottom