Neler Yeni

League of Legends Intel HD Graphics Kullanma Sorunu

Potsleaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan Gün
MSI GT76 TITAN laptopum var. LoL'de RTX 2080'ni kullanmayıp Intel HD Graphics 630'u kullanıyor. NVIDIA denetim masasından LoL için RTX 2080'i tanımlıyorum ama yine de Intel HD graphic i kullanıyor aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım Intel HD Graphics'i bu seferde FPS'i 30'a sabitliyor. Çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
2080 ekran kartıyla lol oynamanız ironik olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS'i 30'a sabitliyor dediğiniz de oyun içinden sabitlemeyi kaldırdınız mı ?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
MSI GT76 TITAN laptopum var. LoL'de RTX 2080'ni kullanmayıp Intel HD Graphics 630'u kullanıyor. Nvidia denetim masasından LoL için RTX 2080'i tanımlıyorum ama yine de Intel HD graphic i kullanıyor aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım Intel HD Graphics'i bu seferde FPS'i 30'a sabitliyor. Çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
bendede vardı aynı sorun. Nvidia denetim masasına girin program ayarları kısmı var orada 2. olarak "bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" yazıyor onu yüksek performanslı nvidia işlemcisi olarak seç. Bende sorun bu şekilde düzelmişti olması lazım.

Potsleaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan Gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2080 ekran kartıyla lol oynamanız ironik olmuş

FPS'i 30'a sabitliyor dediğiniz de oyun içinden sabitlemeyi kaldırdınız mı ?
Neden lol oynanmasın onu anlamadım oyunun ekran kartıyla ne alakası var. Oyun oyundur sonuçta oyunu aşağılamanın anlamı nedir?

FPS kısıtlaması kapalı.

bendede vardı aynı sorun. Nvidia denetim masasına girin program ayarları kısmı var orada 2. olarak "bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" yazıyor onu yüksek performanslı Nvidia işlemcisi olarak seç. Bende sorun bu şekilde düzelmişti olması lazım.
Denedim onu orta grafik ayarlarında iken 2080 çalışıyor fakat yükseğe çektiğimde veya alt tab yaptığımda otomatik hd graphic devreye giriyor.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Neden lol oynanmasın onu anlamadım oyunun ekran kartıyla ne alakası var. Oyun oyundur sonuçta oyunu aşağılamanın anlamı nedir?

FPS kısıtlaması kapalı.

Denedim onu orta grafik ayarlarında iken 2080 çalışıyor fakat yükseğe çektiğimde veya alt tab yaptığımda otomatik hd graphic devreye giriyor.
Peki yukarıdan seçerek yapmayı denedinizmi? Nvidia denetim masası>program ayarları> özelleştirilecek programı seçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,956
Üyeler
165,436
Son üye
a101rezaleti
Top Bottom