da3 gelince discord falan ben de gelebilirim ama Westte oynuyorum benHoşgeldin.
İlerleyen zamanlarda DC Açtığımda özelden veya buraya atacağım.
En üste çık, ismine tıkla orada imza var. Oraya " League of Legends Oynayanlar kulübü üyesi " yazman yeterli olacaktır. Renk istediğin gibi yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tecrubeli, severim
reis bende supum lux maindi yavbenim imza oldu mu
hemen hemen her hero ile sup oynayabilirim o tecrübem var şaka maka kendimi bildim bileli support oynuyorum turnuvalara bile girmişliğimiz var, ah o eski günler...reis bende supum lux maindi yav
reis bende 30 fps ile 30 fps nasıldı diyorsan (laptop 1.5ghz) ile luxu 7.seviye 100k yaptım bi kaç ay içindehemen hemen her hero ile sup oynayabilirim o tecrübem var şaka maka kendimi bildim bileli support oynuyorum turnuvalara bile girmişliğimiz var, ah o eski günler...
azmine hayran kaldımreis bende 30 fps ile 30 fps nasıldı diyorsan (laptop 1.5ghz) ile luxu 7.seviye 100k yaptım bi kaç ay içinde
Evet ya bir keresinde sırf jungle gang gelmediği için 3 defa akaliye ölmüştüm... Bizim jungle'da afk..lol de adamlari tasimaktan sıkıldigimdan dolayi oyunu biraktim hesabimi kardesime verdim. Bir daha lol oynayacagimi bile sanmiyorum. Katilmak isterdim ama o kadar baydi ki...