Hocam 2 gün sonra 600tl'ye 120 indirim yapıyormuş sanırım 11.11 özel. Ama vergili fiyattan mı sayar yoksa orijinal fiyatından mı bilmeyeceğim.İndirim kodu falan yok demi
Şuan arkadaşın baktığı fiyat indirimli fiyat ztn bende şuan 750tl gözüküyor sipariş verme ekranında.Hocam 2 gün sonra 600tl'ye 120 indirim yapıyormuş sanırım 11.11 özel. Ama vergili fiyattan mı sayar yoksa orijinal fiyatından mı bilmeyeceğim.
Bayağıdır böyleydi hocam. Bir de renk seçenekleri arasında fiyat farkı var.Şuan arkadaşın baktığı fiyat indirimli fiyat ztn bende şuan 750tl gözüküyor sipariş verme ekranında.
Siyah rengi daha pahalı galibaŞuan arkadaşın baktığı fiyat indirimli fiyat ztn bende şuan 750tl gözüküyor sipariş verme ekranında.
Ben mavi rengini seçtim biraz mavi biraz beyaz birazda pembeBayağıdır böyleydi hocam. Bir de renk seçenekleri arasında fiyat farkı var.
Beklenebilir gibi ama uygulanır mı uygulanmaz mı emin değilimNe dersin bekliyimmi yani
aynı ürün aynı seçenekler sizde şuan indirimli hali gözüküyor. Eğer önceden alsaydınız bendeki gibi gözükücekti.Siz başka renk eklemişsinizdir
İlk defa alışveriş yapıyorsa arkadaş ondan öylediraynı ürün aynı seçenekler sizde şuan indirimli hali gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
Zaten ilk alışverişe özel bir indirim var harici bir indirim yoktu bildiğim kadarıyla bende 700tl ye aldım çünkü.İlk defa alışveriş yapıyorsa arkadaş ondan öyledir
Evet şuan harici indirim yok zaten de 11.11'de ekstra bir indirim var aliexpresste anasayfada gösteriyor zaten.Zaten ilk alışverişe özel bir indirim var harici bir indirim yoktu bildiğim kadarıyla bende 700tl ye aldım çünkü.