Neler Yeni

Led Şerit nasıl duvara yapıştırılır ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bime bir baksana böyle sakiz gibi bir yapistirici var. İçinde 50/60 tane mevcut. Belki işini görür.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5 metre renkli şerit aldım duvara yapıştırdım bir süre geçti gece çıkmış yerinden köşedende dönmüyor bir yeri hafif salınca çıkıyor hepside anlayacağınız yapışkanı biraz dandik. Nasıl duvara yapıştırabilirim bunu ? (Bizim evin duvarları biraz tırtıklı) Önerilerinizi bekliyorum
https://www.hepsiburada.com/3m-0361...4-6-m-p-HBV000002HNUM?magaza=nilo endüstriyel

Bu bantı çeşitli yerlerde kullandım. Baya güçlü. Eğer çift taraflı bant ile yapıştıracaksanız mutlaka sıcak hava ile ısıtın. Çok daha iyi yapışıyor.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
çift taraflı bant ama kaliteli olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bime bir baksana böyle sakiz gibi bir yapistirici var. İçinde 50/60 tane mevcut. Belki işini görür.
hiç tutmuyor hocam ya

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
https://www.hepsiburada.com/3m-03614-akrilik-ultra-guclu-cift-tarafli-bant-1-27cm-x-4-6-m-p-HBV000002HNUM?magaza=nilo endüstriyel

Bu bantı çeşitli yerlerde kullandım. Baya güçlü. Eğer çift taraflı bant ile yapıştıracaksanız mutlaka sıcak hava ile ısıtın. Çok daha iyi yapışıyor.
Hocam iyi güzelde nerdeyse led aldım bu fiyata daha ucuz çözümler arıyorum biraz daha. Alıcak olsaydım daha kaliteli bir led almak daha mantıklıydı zaten. 60-70 lira led alıp 50 lira bant almak mantıklımı?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
çift taraflı bant ama kaliteli olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç tutmuyor hocam ya
Denedin mi , bende almayı dusunuyordum. Almiyim o zaman. Sarı küçük kare kare şeyler. Uhu diye geciyordu.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam iyi güzelde nerdeyse led aldım bu fiyata daha ucuz çözümler arıyorum biraz daha. Alıcak olsaydım daha kaliteli bir led almak daha mantıklıydı zaten. 60-70 lira led alıp 50 lira bant almak mantıklımı?
Tırtıklı yüzeye istediğin kadar kaliteli led al yapışkanı illaki düşecek. Öneri olarak sundum. Mantığı sana kalmış. Al veya alma.

nonow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre boyalı
Bu konularda en iyisi çift taraflı akrilik bant kullanmak. Sağlam oluyorlar genelde.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Bu konularda en iyisi çift taraflı akrilik bant kullanmak. Sağlam oluyorlar genelde.
Sağolun hocam malesef istenmeyen bir kaza sonucu led yırtıldı şuan bir şey yok ama ileri de almayı düşünüyorum tekrardan o zaman deneyebilirim. Not ; Ledlerin üstü silikon olduğu için yanlış kesmemeye dikkat edin lehim yapılabilir gibi duruyor ama denk getirmek imkansız.

Top Bottom