Neler Yeni

Ledli Düğme Çalıştırma Yardım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Dostlar elimde bir düğme var üzerindeki değerler 220v falan yazıyor ben bunu ardunioda kullanıcam ve ledini de yapmak istiyorum 5 volt 9 volt 12 volt verdim ledleri yanmadı 220v vermeden yada nasıl bir devre ile bunu 12 volt ile çalıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Hocam elinizde ki düğmenin fotoğrafını veya linkini atabilir misiniz

Son düzenleme:

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Hocam elimde olmadığı için hangi bacak ne olduğunu hakkın kesin bir şey diyemem
On off anahtar olduğu için bir bacak aydınlatmanın bacağı olur diğer bacak da giriş olacak bir diğer bacak ise girişten çıkan bacak olacak diye tahmin ediyorum
Telefon çizebilirsem anlatacam
Birde bana 220v gibi gelmedi

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Hocam elimde olmadığı için hangi bacak ne olduğunu hakkın kesin bir şey diyemem
On off anahtar olduğu için bir bacak aydınlatmanın bacağı olur diğer bacak da giriş olacak bir diğer bacak ise girişten çıkan bacak olacak diye tahmin ediyorum
Telefon çizebilirsem anlatacam
Birde bana 220v gibi gelmedi
üstündeki değerleri söyliyeyim 6 amper 250v yazıyor ayrıca üç adet bacak var ortadaki eksi bide altın kaplı bacak var o da artı yani enerjiyi burdan alıyor da işte ben nasıl yakarım bunu

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
üstündeki değerleri söyliyeyim 6 amper 250v yazıyor ayrıca üç adet bacak var ortadaki eksi bide altın kaplı bacak var o da artı yani enerjiyi burdan alıyor da işte ben nasıl yakarım bunu
Hocam işteydim konuyu tamamen unutmuşum
Üstündeki değerler düğmenin taşıyabileceği max amperle gelirimdir eğer daha üstüne çıkarsanız iç kısmı bozulabilir bacak tarafında erime falan olabilir
düğmenin aydınlatması bana 220v gibi gelmedi hiçbir yerde kaç v olduğunu bulamadım ama bana 12v gibi geldi
220v vermeyi denediniz mi ?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Hocam işteydim konuyu tamamen unutmuşum
Üstündeki değerler düğmenin taşıyabileceği max amperle gelirimdir eğer daha üstüne çıkarsanız iç kısmı bozulabilir bacak tarafında erime falan olabilir
düğmenin aydınlatması bana 220v gibi gelmedi hiçbir yerde kaç v olduğunu bulamadım ama bana 12v gibi geldi
220v vermeyi denediniz mi ?
denemedim denesem büyük ihtimal olur çünkü bu tarz düğmelri biliyorum kullanılıyor 220 ile üstündeki değerler doğru da amaç bunu 12 volt ile çalıştırmak 12 volta verdim ama tık yok

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
denemedim denesem büyük ihtimal olur çünkü bu tarz düğmelri biliyorum kullanılıyor 220 ile üstündeki değerler doğru da amaç bunu 12 volt ile çalıştırmak 12 volta verdim ama tık yok
Yok hocam çevirmez siniz
Bende baktım saatlerce araba için var onlarda 12v 60amper gerektiriyor

Top Bottom