Al o zaman guzel o fiyataEvet hocam arkadaşlarımla oynayacağım.
Bilmiyorum ben sadece oyunu almistimSizce en baz pakette iyi mi ? Yani onu alacağına 3-5 kuruş fazla ve şu paketi al dediğiniz bir şey var mı ?
Hocam şimdi biraz baktım ve arkadaşıma da sordum; bu paketler arasındaki fark oyun farkıymış yani diğer paketlerde içinde başka valve oyunları da oluyor yani oyuna başlarken herhangi bir özellik katmıyor bunu gördüğüm iyi oldu. Bilmek istersiniz diye bilgilendireyim dedim.Bilmiyorum ben sadece oyunu almistim
Bende alacağım sanırım hocam, arkadaşım dedi beraber oynarız diye yoksa salgın oyunlarını pek sevmem ama arkadaşlarla oynayınca her oyun zevkli oluyor.alınır. güzel oyundur. Steam gruplarına da girebilirsin. Hala baya oyuncusu var onlineda
Alın hocam arkadaşlara baya eğlenceli oluyor. Özellikle atölyeden mod indirmeyi unutma baya iyi şeyler var . Yanlış hatırlamıyorsam resident evil mapleri vardı re 1 re 2a re2b re3 diye mapler var öyle kısa da sürmüyorlar eğlenirsin özellikle modlarla.Oyun baya indirime girmiş 18 TL'den 3.70 TL'ye düşmüş nasıl bir oyundur fiyatını hak ediyor mu ?
Arkadaşlarla altımıza ediyoruz, bir tane kel adam var aşşıırrrııı eğlenceli bir oyun. SarıyoOyun baya indirime girmiş 18 TL'den 3.70 TL'ye düşmüş nasıl bir oyundur fiyatını hak ediyor mu ?