legend of zelda tarzı oyun önerir misiniz

Syriux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
legend of zelda çok oynamak istiyorum ama pc de olmadığı için oynayamıyorum.emülatör vs işleriyle de uğraşmak istemiyorum hem fps düşük oluyor emülatörde.şu ana kadar 2 tane buldum biri genshin impact ki çok da bayılmadım buna.2. si de immortals fenyx rising fakat fenyx rising çok pahalı indirirsem crack indiririm zaten fakat yine de oyunun combatı çok da hoşuma gitmedi.başka varsa önerir misiniz

o ikisi dışında bildiğim akdarıyla zelda klonu yok. zaten o iki oyunda zeldanın yarısı kadar bile güzel değil. zelda botw bana nintendo aldıran oyun ve hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biriydi

o ikisi dışında bildiğim akdarıyla zelda klonu yok. zaten o iki oyunda zeldanın yarısı kadar bile güzel değil. zelda botw bana nintendo aldıran oyun ve hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biriydi
nintendo sırf o oyun için alınmaz çok pahalı.1 oyun için konsol alınmaz bence her ne kadar güzel olursa olsun.

Zelda tamamen kendine has bir tür olduğundan eşi benzeri bulunmaz. Ubisoft'un yeni oyunu benziyor immortallı birşeydi.
Genshin İmpact bakabilirsiniz. Tam olarak zelda değil ancak benzer biraz
Cemu ile zelda oynamaya bakın o şekilde oynayabilirsiniz. Fps düşük olsa dahi ancak bu şekilde oynayabilirsiniz.

legend of zelda çok oynamak istiyorum ama PC de olmadığı için oynayamıyorum.emülatör vs işleriyle de uğraşmak istemiyorum hem fps düşük oluyor emülatörde.şu ana kadar 2 tane buldum biri genshin impact ki çok da bayılmadım buna.2. si de immortals fenyx rising fakat fenyx rising çok pahalı indirirsem crack indiririm zaten fakat yine de oyunun combatı çok da hoşuma gitmedi.başka varsa önerir misiniz
Witcher o tarz değil ama öneririm brni baydı ama size iyi olabilir bedava verilecek yakında zaten

Zelda tamamen kendine has bir tür olduğundan eşi benzeri bulunmaz. Ubisoft'un yeni oyunu benziyor immortallı birşeydi.
Genshin İmpact bakabilirsiniz. Tam olarak zelda değil ancak benzer biraz
Cemu ile zelda oynamaya bakın o şekilde oynayabilirsiniz. Fps düşük olsa dahi ancak bu şekilde oynayabilirsiniz.
o ikisini biliyorum zaten.ben aynı zelda olsun değil benzesin yeter kopyala yapıştır oyun olsa bile iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Witcher o tarz değil ama öneririm brni baydı ama size iyi olabilir bedava verilecek yakında zaten
witcher oynadım güzel oyun da zeldayla ne alakası var onu anlamadım

nintendo sırf o oyun için alınmaz çok pahalı.1 oyun için konsol alınmaz bence her ne kadar güzel olursa olsun.
ben zelda dahil 2300 tl ye almıştım nintendo switchi, babam kuveytta çalışıyordu ozamanlar ordan hediye olarak getirtmişti. epey uzuca almıştım anlayacağın

Geri