Yurikov
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Eğer bütçeniz var ise f1 techniclere de bakabilirsiniz.Legolarla uğraşmıyorum normalde ama F1 alasım var hangisini alsam bilemedim.
Eğer bütçeniz var ise f1 techniclere de bakabilirsiniz.Legolarla uğraşmıyorum normalde ama F1 alasım var hangisini alsam bilemedim.
hocam https://www.akakce.com/lego-parcali...e-performance-pull-back-fiyati,610560182.html ben bunla başladım speed serisi alacaksanız aston martin mcleran gayet iyi hem ferrari redbul vs göre daha uygun. çok param var diyorsanız technic serisinin daha büyük ve güzel modelleri var 7-8k bandınaLegolarla uğraşmıyorum normalde ama F1 alasım var hangisini alsam bilemedim.
speed de herhangi bir hareketlenme yok sadece tekerlekler dönüyor ama technic serisinde daha çok detay ve hareket var mesela ucuz olan mercedes çek bırak araçlar gibi bir fonksiyonu bulunuyor daha pahalılarında süspansiyon direksiyon tekerlek kontrolü vs gibi çok daha fazla seçenek mevcut tabi boyutlar da farklıtechnic ile speed farkı nedir
Seri bağlarsın hocam enerji tek gelir sonra çerçeveden çerçeveye atlar güzel olurAlıntıyı görüntüle hocam tüm seti bu şekilde yapmak istiyorum çerçeve ye belki led ama çok kablo olur diye kararsızım tamamını tek tabloda yapmak da mantıklı ama yeni set çıkarsa ekleme daha rahat olur böyle audi cadillac vs gelirse
Kupon geçersiz diyor
Bitti kupon hocam.Seri bağlarsın hocam enerji tek gelir sonra çerçeveden çerçeveye atlar güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kupon devam ediyorsa ne alınır ya 1000-1500 parçalık