Sistemi satın aldım adresim kart bilgilerim hazırdaydı saatlerce sayfa yeniledim satın aldım sms onayı vs her şeyi yaptım siparişim onaylandı ama siparişim yok tüm gün boyu hevesim kursağımda kaldı yetkili kişiler bana yardımcı olabilir mi acaba?
reis yetkili kişiler burada değil itopyada farkındaysan :/Sistemi satın aldım adresim kart bilgilerim hazırdaydı saatlerce sayfa yeniledim satın aldım sms onayı vs her şeyi yaptım siparişim onaylandı ama siparişim yok tüm gün boyu hevesim kursağımda kaldı yetkili kişiler bana yardımcı olabilir mi acaba?
kesilmiş. 2. mesaja bak görürsün.Para kesildi mi?
Dostum gerçekten çok üzgünüm napıcam bilmiyorumreis yetkili kişiler burada değil itopyada farkındaysan :/
itopyayı ara?Dostum gerçekten çok üzgünüm napıcam bilmiyorum
hocam bende de benzeri oldu mobil uygulamada para kesilmemişti iptal etmiştiler. Kontrol etsin bencekesilmiş. 2. mesaja bak görürsün.
Onay şifresi o.kesilmiş. 2. mesaja bak görürsün.
Hayır kesilmedi henüz kredi kartı hesap özetinden ama bankadan gelen mesaj ile satın aldığım gözüküyor.Para kesildi mi?
İtopyanın numarası olması lazım sitesinde ordan arıyabilirsin.Sistemde hata olmuştur.Dostum gerçekten çok üzgünüm napıcam bilmiyorum
Kesilmeden kargolamazlar ki.Hayır kesilmedi henüz kredi kartı hesap özetinden ama bankadan gelen mesaj ile satın aldığım gözüküyor.