Leica Marka Tablet Bilgisayar

Reaksiyon skoru
1
dolabımı karıştırırken görselde gördüğünüz leica marka el tablet bilgisayarı buldum sanırım ya cs25 yada cc65 modeli bu tam sonuç elde edemedim araştırmalarım neticesinde.Bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı kendim satmak da istiyorum açıksası.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-06 at 21.41.14.webp
    WhatsApp Image 2026-08-06 at 21.41.14.webp
    131.5 KB · Hit: 17
dolabımı karıştırırken görselde gördüğünüz leica marka el tablet bilgisayarı buldum sanırım ya cs25 yada cc65 modeli bu tam sonuç elde edemedim araştırmalarım neticesinde.Bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı kendim satmak da istiyorum açıksası.
Google lens;

Görseldeki cihaz, haritacılık ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS/GIS) veri toplama işlerinde kullanılan Leica CS25 rugged (dayanıklı) arazı tableti / saha kontrol ünitesidir.

Zorlu arazi, şantiye ve hava koşullarına dayanacak şekilde (IP65/MIL-STD-810G standartlarında) tasarlanmış bu endüstriyel tablet hakkında öne çıkan detaylar şunlardır:

📱 Cihazın Temel Özellikleriİşletim Sistemi: Ekrandaki kullanıcı arayüzünden de görülebileceği üzere, cihaz üzerinde Windows 7 Ultimate işletim sistemi çalışmaktadır.

Ekran Yapısı: Güneş ışığı altında rahat okunabilen, kalemle (stylus) veya elle kontrol edilebilen 7 inçlik dokunmatik ekrana sahiptir.

Sağ Taraf Kontrolleri: Cihazın sağ kısmında arazi kullanımını kolaylaştıran fiziksel yön tuşları, OK onay butonu, güç/menü tuşları ve programlanabilir F1, F2, F3 kısayol düğmeleri yer alır.

Kullanım Amacı: Yüksek doğruluklu entegre veya harici GNSS/GPS antenleri yardımıyla harita, kadastro ve CBS veri toplama yazılımlarını (Leica Zeno Field vb.) sahada çalıştırmak için kullanılır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Harita mühendisleri falan kullanıyor kuzen onu okumuştu soruyum dicem ama atanamayinca mobilyaci da çalışıyor şimdi sjjsjssjjs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,998
Üyeler
201,093
Son üye
bordomarkq

Geri