Premium Kullanıcı Visa Kart ile ödemede 6.379 TL
Son düzenleme:
Düzelttim hocam teşekkür ederim.Hocam başlığa normal fiyatı yazıp parantez içinde visa ile xxxx tl şeklinde yazsanız daha iyi olur.
Ben teşekkür ederim.Düzelttim hocam teşekkür ederim.
Yok ödeme anında visa kart girinceindirim ödeme anında değil mi?, sonradan iade değil yani
Şuanda son zamanların dip fiyatı yanlış hatırlamıyorsamHarbiden iyiymis. 4. Kez alsam mı ?![]()
Yanlış anlasılmasın 3 kez iade ettim ölü piksel yüzünden. 4. Kez sansimi denesem mi diyordumYok ödeme anında visa kart girince
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda son zamanların dip fiyatı yanlış hatırlamıyorsamdüşündürmedi değil bende ikinciyi mi alsam die düşünüyorum.
Satıcı Hepsiburada olduğu için valla düşünmeden alınır. ölü pikselde iade garantisi var .Yanlış anlasılmasın 3 kez iade ettim ölü piksel yüzünden. 4. Kez sansimi denesem mi diyordum. Ama denemicem ya heralde ikinci monitor olarak gecen 3599a msi g2412f aldım. Almamış olsam direk bunu alırdım
bende aynı durumdayım şansıma küsüyorum artıkBi bakayım belki alırım dedim kartların hepsi mastercard çıktı![]()
Sanal kart açıp visa secebiliyor musun sanal kartı bi öyle dene ben vakifta troy kart açmıştım sanal kart ileBi bakayım belki alırım dedim kartların hepsi mastercard çıktı![]()