Öneri Lenovo idepad gaming 3 vs Acer nitro 5

Yoo 5600H modeli o kadar ısınmıyor normal seviyede ama işlemciler arası makas açık kesinlikle Acer Nitro ayrıca ekran kartı 140W 3060 modeli. Yani 3060ların içinde en güçlüsü.

Herkese merhaba.
Çok yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Bu iki laptop arasında kaldım

Acer nitro 5 AN515-58-55RH

Lenovo İdeapad Gaming 3 82K200K0TX

Hangisini önerirsiniz?
Ayrıca ryzen 5 5600h modeli galiba fazla mı ısınıyor bilgisi olan var mı? Bu bütçede farklı önerilere de açığım. Şimdiden teşekkürler.
Hocam işlemci konusunda çok derdin olmasın bira zisinir ama bu sıcaklıklar öyle çok yüksek sıcaklıklar değil performansından kaynaklı bir ısınmadır onun dışında lenovo oneririm ekran teknolojileri gelişmiş acer e gore

Yoo 5600H modeli o kadar ısınmıyor normal seviyede ama işlemciler arası makas açık kesinlikle Acer Nitro ayrıca ekran kartı 140W 3060 modeli. Yani 3060ların içinde en güçlüsü.
Acerin bu modeli daha yeni çıktı sanırsam internette doğru düzgün tam bu modelle ilgili pek bişi bulamadım biraz çekimserim o yüzden. Bulduklarımda çok övmüyodu bilgisayarı.Ama 140W olması çok büyük bir fark.

Hocam işlemci konusunda çok derdin olmasın bira zisinir ama bu sıcaklıklar öyle çok yüksek sıcaklıklar değil performansından kaynaklı bir ısınmadır onun dışında lenovo oneririm ekran teknolojileri gelişmiş acer e gore
Evet ben de gördüm onu monitörü çok da beğenilmemiş

Aranızda bu bilgisayara sahip birisi var mı?

Acerin bu modeli daha yeni çıktı sanırsam internette doğru düzgün tam bu modelle ilgili pek bişi bulamadım biraz çekimserim o yüzden. Bulduklarımda çok övmüyodu bilgisayarı.Ama 140W olması çok büyük bir fark.

Hocam
Herkese merhaba.
Çok yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Bu iki laptop arasında kaldım

Acer nitro 5 AN515-58-55RH

Lenovo İdeapad Gaming 3 82K200K0TX

Hangisini önerirsiniz?
Ayrıca ryzen 5 5600h modeli galiba fazla mı ısınıyor bilgisi olan var mı? Bu bütçede farklı önerilere de açığım. Şimdiden teşekkürler.
https://www.akakce.com/laptop-noteb...x3060-15-6-fhd-144hz-fiyati,1934363924.htmlsu modeli öneririz

Acerin sadece ekran kalitesi diğerlerine gire biraz kötü ama fp olarak her şey çok iyi acer için forumda da kullananlar vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,749
Üyeler
192,493
Son üye
Realtek55
Geri