Lenovo laptop ekran kartı gözükmüyor

Reaksiyon skoru
40
lenovo loq 4050 ekran kartlı sistemim ekran kartını görmüyor uhd graphics dahili ekran kartını kullanıyor aşağı resim ekliyorum nasıl düzeltebilirim teşekkürler.

Ekler

• 4050.webp
    4050.webp
    273.6 KB · Hit: 32
Aygıt yöneticisine gir ve oradan görüntü bağdaştırıcı kısmından 4050 gözükmesi gerekiyor oradan devre dışı olmuş olabilir etkinleştir yaparsın

hocam aygıt yöneticisine girdim fakat orda zaten etkin gözüküyor başka ne yapabilirim teşekkür ederim
Aygıt yöneticisine gir ve oradan görüntü bağdaştırıcı kısmından 4050 gözükmesi gerekiyor oradan devre dışı olmuş olabilir etkinleştir yaparsın

Gpu-z indirip ekran kartına bakabilirsin

lenovo loq 4050 ekran kartlı sistemim ekran kartını görmüyor uhd graphics dahili ekran kartını kullanıyor aşağı resim ekliyorum nasıl düzeltebilirim teşekkürler.
Lenovo biosu çok kötü bazı laptoplqrı iyi ama genelde iyi olmuyolar brnde kullanıyom biosu çok kötü

muhtemelen eco moddadır ekran kartı devre dışıdır
lenovanın uygulamasına girip eco moddan çıkarın

muhtemelen eco moddadır ekran kartı devre dışıdır
lenovanın uygulamasına girip eco moddan çıkarın
nasıl yaparım nvidia denetim masasında yapıyorum ama geçiş yapmıyor kart gözüküyor ama geçiş yapmıyor lenovo uygulaması dedigin biostan mı yapmam gerekiyor teşekkür ederim.

nasıl yaparım nvidia denetim masasında yapıyorum ama geçiş yapmıyor kart gözüküyor ama geçiş yapmıyor lenovo uygulaması dedigin biostan mı yapmam gerekiyor teşekkür ederim.
Hayır lenovom kendi uygulaması var videodunu ytde bulursam atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka biraz saçma olcak ama tam anlıyamadım videoda lenovo onetouch mı programın ismi indiricem de tam anlayamadım yardımın için teşekkür ederim
Hayır lenovom kendi uygulaması var videodunu ytde bulursam atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka biraz saçma olcak ama tam anlıyamadım videoda lenovo onetouch mı programın ismi indiricem de tam anlayamadım yardımın için teşekkür ederim
Senin cihaz arkadaşın dediği gibi eco modda, görüntüyü işlemciden veriyor ultimate moda alman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,646
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri