Hiç eline aldın mı?bu tür delikli mouse ları tek ben mi sevmiyorum ? Bilmiyorum bana çok itici geliyor normal marka tasarımları bence çok daha iyi delikli mouse anca ticaret için alırım oda çok çok iyi fiyatta görürsem .
103 gr mouse mu olur bana 60gr fazla geliyor insanın bileği ağrır
bende kullandım biraz fazla hafif o yüzden pek hoşuma gitmedi.bu tür delikli mouse ları tek ben mi sevmiyorum ? Bilmiyorum bana çok itici geliyor normal marka tasarımları bence çok daha iyi delikli mouse anca ticaret için alırım oda çok çok iyi fiyatta görürsem .
delikli ve 103 gr mı ?103 gr mouse mu olur bana 60gr fazla geliyor insanın bileği ağrır
Ben de onu anlamadım deliği koyma sebepleri modaya uymak heraldebende kullandım biraz fazla hafif o yüzden pek hoşuma gitmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
delikli ve 103 gr mı ?
Delikli ve kablolu. 103gr mi harbiden103 gr mouse mu olur bana 60gr fazla geliyor insanın bileği ağrır
Çok komiksin zeka seviyene hayran kaldım bir daha şaka yapma olur mu abisi ? yoksa sen alırsın eline almazsanda ben tuttururum.Hiç eline aldın mı?
Valoda 200gr rampage centaur ile valoda 0.1 sens oynayan ben.103 gr mouse mu olur bana 60gr fazla geliyor insanın bileği ağrır