Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Lenovo Legion 24.5" 0.5 MS 280 Hz VA Monitör 4999 TL🔥

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ercan AKCAN
IPS modeller bu kadar yaygın ve ucuzken VA almak mantıksız. Bütün VA panel savunan arkadaşlarım ips ye geçtikten 2 gün sonra keşke daha erken alsaydım dediler.
Valla bende IPS geçtim ama bendeki TN panel viewsonic o kadarda kötü değilmiş dedirtiyor :D

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Görür
Yüksek hz Va alınmaz. bs sorunu yüzünden kör olabilirsiniz. (Bu dediğim giriş segment VA panel için geçerli. 10-15k üstü va panelleri bilmiyorum)

qirash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet Uyanık
Samsung G4 240hz mi alinir bu mu alinir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek hz Va alınmaz. bs sorunu yüzünden kör olabilirsiniz. (Bu dediğim giriş segment VA panel için geçerli. 10-15k üstü va panelleri bilmiyorum)
BS sorunu nedir

Aderal

80+ Bronze
4k ips monitörün yanına fps monitörü olarak çektim tam aradığım üründü. ghosting yoktur umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
uğur yılmaz
Bu monitörü alan arkadaşlar incelemesini yapabilir mi tarafsiz bir şekilde.

Akanzai

80+
Bu monitörü alan arkadaşlar incelemesini yapabilir mi tarafsiz bir şekilde.
Ben aldım gelince incelerim.Şuan da hali hazırda 2k va 144hz monitör kullanıyorum.Karşılaştırabilirim.

4k ips monitörün yanına fps monitörü olarak çektim tam aradığım üründü. ghosting yoktur umarım
Olacağını sanmıyorum sertifikası var.Benim şuan kullandığım monitörde dahi ghosting yok denecek kadar az.Black smearing zaten her va da bulunur ama zamanla fark etmiyorsun bile.Kafaya takılacak bişi değil.

240hz va zaten va teknolojisinde gelinen son noktalardan birisi.Bu paneller yeni üretim.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Minimal ghosting olacaktır ama rahatsız etmez diye düşünüyorum yüksek hz e sahip çünkü. Gelince inceleyip deneyiminizi yazın almayı düşünen arkadaşlar için iyi olur. 240hz monitör bu fiyata baya uygun.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
View angle ne durumda? En önemlisi bu. 90 derece dik bakılacaksa ya da ne bilim yataktan bakarken görüntü kalitesi kötü olursa sıkıntı iş.

Akanzai

80+
Samsung G4 240hz mi alinir bu mu alinir ?

BS sorunu nedir
BS'nin açılımı black smearing.VA panel üretim tekniğinden kaynaklanan bir sonuç.Ghostinge benzer ama değil.Sadece siyah renklerde görülen bir problem.Örneğin renkli bir sahne var ve o sahneye hareketli siyah bir cisim dahil oluyor işte onun etrafında siyah ghosting oluşuyor gibi düşünün.Yeni teknolojilerle beraber oldukça azaltılsada gene de var.

View angle ne durumda? En önemlisi bu. 90 derece dik bakılacaksa ya da ne bilim yataktan bakarken görüntü kalitesi kötü olursa sıkıntı iş.
Gelince haber ederim.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Yıllardır TN panel kullanıyorum 🗿

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri